• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.12.2022

18:32

OTELIO SAM SE, GODINU DANA ČEKAM DA SE RAZVEDEM! Dalila vešto izbegava rošičta, Dejan besan kao ris još joj zvanično muž!

Printscreen You Tube

Rijaliti

OTELIO SAM SE, GODINU DANA ČEKAM DA SE RAZVEDEM! Dalila vešto izbegava rošičta, Dejan besan kao ris još joj zvanično muž!

Podeli vest

Bivši zadrugar Dejan Dragojević obavestio je svoje pratioce na društvenim mrežama da se još nije razveo, zato što se njegova supruga Dalila Dragojević nije pojavila na sudu.

Pre polaska u sud, Dejan je snimao svoju majku Biljanu Dragojević koja je bila veoma radosna, jer se nadala da će njen sin uskoro biti razveden.

- Keva nikad srećnija nije bila, nije jela skoro godinu dana, čekala je... Hvala Bogu, 21. 12. je razvod, keva pravi supu, meso, vatromet, grmi, pucamo. Niko nije srećniji od keve - pričao je Dejan pre ročišta.

Foto: Printscreen You Tube

Kako se Dalila nije pojavila, Dragojević je izašao iz suda "praznih ruku", vidno besan i izrevoltiran.

- Opet ništa, drugi put, ništa. Ne ovo je prvo ročište, ali drugi put da izlazim iz suda, a da se ništa ne dešava. Ovog puta se ništa ne dešava iz prostog razloga zato što poziv se odbija, ja sam sudiji rekao ovako: "Postoje četiri adrese na koje može da se pošalje, neka ide na oglasnu tablu". Tako da sledeći put, ako se niko ne pojavi, suđenje će se održati zato što je na oglasnoj tabli. Ja kažem sudiji: "Hvala Bogu živeo ko je izmislio oglasnu tablu". Godinu i dva meseca čekam da se ovo desi, otelio sam se. Vidimo se opet 14. februara - rekao je Dejan.

Foto: Printscreen You Tube

Njega je sve vreme vozio brat David, a kada su ušli u automobil i krenuli nazak ka kući, pozvali su Biljanu, koja je bila veoma razočarana kada je shvatila da se Dejan nije razveo.

- Stvarno! Je l' došla? A advokat? Samo ti si bio... I šta sad? I šta će biti 14. ako se opet ne pojavi? Šta to znači - govorila je Biljana u neverici.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija