• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

22.12.2022

08:29

DEJAN SE OGLASIO NAKON VESTI DA JE ALEKS BILA S MARKOM MESAROM: "Nemojte to da me pitate, znate kome da postavite to pitanje"

Insider / Aleksandar Jovanović Cile, Dejan Živančević, Miloš Rafailović

Rijaliti

DEJAN SE OGLASIO NAKON VESTI DA JE ALEKS BILA S MARKOM MESAROM: "Nemojte to da me pitate, znate kome da postavite to pitanje"

Podeli vest

Dejan Dragojević ne može da dođe sebi od kada ga je Aleksandra Nikolić prevarila s Filipom Carom, a sada mu je stigla nova informacija da je njegova bivša devojka imala aferu sa Markom Miljkovićem Mesarom, kojem se sudi za ogroman broj jezivih zločina

Tokom ročišta u Specijalnom sudu koji se vodi protiv klana Veljka Belivuka, Srđan Lalić spomenuo starletu i učesnicu "Zadruge" Aleksandru Nikolić, koja je javnosti postala poznata jer se, kako se sumnja, navodno bavila prostitucijom u Bujanovcu.

Foto: Printscreen/Instagram

Šokiran saznanjima o bivšoj devojci... Dejan Dragojević

Pitanja je tokom ročišta, svedoku - okrivljenom postavljao njegov nekadašnji šef Marko Miljković, koji ga je u jednom trenutku pitao da li im je ikad protivrečio.

Jesam, naprimer, tebi dođe starleta Aleksandra Nikolić i imaš odnose sa njom i ti kažeš kako je dobra riba, a ja kažem nije - rekao je Lalić.

Njen bivši dečko Dejan Dragojević bio je besan što mu novinari uopšte postavljaju pitanja na ovu temu:

- Ne interesuje me to. Ja te ljude niti poznajem, niti bih da se mešam u to. To je pitanje za nju, za njenu mamu, znate kome to pitanje treba da se postavi. Rekao sam, to me ne interesuje! Nemojte to da me pitate, zamisli ja tako da pitam... Ne zanima me! Sa njom nemam ništa, ne interesuje me, njen život, njena prošlost, budućnost... - kazao je Dejan Dragojević.

- Moji je više ne komentarišu, niko. Sve je to bilo, prošlo. Šta u kući da pričamo o njoj? Moja majka radi, nema vremena da komentariše to. Da većamo šta bi bilo kad bi bilo, ma ne... Ljudi koji uđu u život i izađu ne mogu da mi pomere više ništa, ne dozvoljavam to - dodao je Dejan besno.

Foto: pritnscreen

Majka Slovenka je brani svim silama... Aleks povezuju s Mesarom

Podsetimo, Aleksandrina majka Slovenka ranije je govorila o poznanstu svoje ćerke sa Mesarom. 

- Marko Miljković je bio naš komšija, druga kuća od zgrade. Poznajemo ga kao komšiju. Dobra sam sa njegovim ocem i bratom. To nema veze sa životom da je moja ćerka bila intimna sa njima. Marko je imao svoju ženu pre nego što je završio u zatvoru, tačnije devojku koju je oženio i ima dvoje dece sa njom. Nije tačno da je bežala od njih u rijaliti. Aleksandra ga je poznavala, ali samo kao komšiju - kazala je tad Slovenka.

- Da li ima još nešto da se nakači Aleksandri? Zna se ko je bio u društvu takvih ljudi. Neka se preispitaju te koje su bile u takvim društvima, razne starlete i poznate devojke, a glume neke dame. Obogatile su se i dobile silne stanove od njih. Moja Aleksandra niti se obogatila od njih, niti ima veze sa tim - dodala je Aleksandrina majka.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17