• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer

24.12.2022

16:41

PROKLETSTVO POBEDNIKA ZADRUGE! Bolesti, preljube, osuda javnosti... Oni su dokaz da NOVAC NE DONOSI SREĆU!

Insider/Zoran Sinko/Aleksandar Jovanović/ Novak Đurović/Printscreen /Rtv Pink

Rijaliti

PROKLETSTVO POBEDNIKA ZADRUGE! Bolesti, preljube, osuda javnosti... Oni su dokaz da NOVAC NE DONOSI SREĆU!

Podeli vest

Kristina Kija Kockar, Luna Đogani, Iva Grgurić, Nadica Zeljković i Dejan Dragojević upisali su se u istoriju popularnog TV formata, ali i pored ogromne sume novca koje su stekli, kao i poslovnih uspeha, živote ovih ljudi uspunili su tragični i tužni događaji

Kija Kockar u rijalitiju je ukupno zaradila 120.000 evra, a od novca je kupila stan i automobil. Započela je muzičku karijeru, od koje se takođe "oparila", pa po nastupu uzima 5.000 evra. Pored toga, primala je platu kao članica žirija "Pinkovih zvezda", ali i šouprograma "Ja imam talenat". Kija se oprobala i kao spisateljica, ali i kao glumica.

Foto: Pink.rs/e-stock Ivan Dobričić

Sloba je javno prevario Kiju sa Lunom Đogani...

Kristina je nizala uspehe, ali sve se dogodilo nakon mučnih životnih događaja proživljenih pred milionskim auditorijumom. Kockareva je doživela preljubu supruga Slobodana Radanovića, suočavanje sa njegovom ljubavnicom Lunom Đogani, smrt oca Miloša Kockara i po izlasku iz "Zadruge" usledili su zdravstveni problemi.

Kija je pre četiri godine operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju, nakon što je otkriveno da ima tumor na dojci. Rezultati su pokazali da je tumor na sreću benigni, a pevačica je, vodeći se svojim iskustvom poručila:

Foto: Zoran Sinko

Kristina Kija Kockar

- Prevencija je ključ svega. Pregledajte se na vreme. Žene,budite odgovorne i zdrave. Volim vas. Operisala sam jedan tumor, a ostala su mi još četiri unutra. Svi su benigni i mali. I zdrava sam i biću. Poenta je da se žene pregledaju.

I njena suparnica iz prve sezone Luna Đogani ima verne fanove, koji su je doveli do pobede u "Zadruzi 2". Blogerka je u popularnom TV formatu do sada zgrnula 170.000 evra, a našla je i ljubav svog života, Marka Miljkovića. Po izlasku je snimala pesme i spotove, ali je ostala bez novca, pa je ušla u narednu sezonu.

Đoganijeva se dugo suočavala sa javnom stigmatizacijom zbog veze sa oženjenim Slobom Radanovićem, ali spas i mir je našla u braku sa Miljkovićem iz kog su dobili kćerku Miju. Par zarađuje na desetine hiljada evra od svog Jutjub kanala, na kome objavljuju snimke iz privatnog života. 

Ova godina posebno je bila traumatična za Lunu, jer je izgubila bebu.

Foto: Privatna arhiva

Luna Đogani, pevačica

- Izgubili smo ovu trudnoću posle 12 nedelja. Saznali smo par dana ranije, nismo hteli odmah da pričamo, da malo prođe. Tako je trebalo da bude, neki virus je prošao kroz mene, tako je doktorka rekla, plod je bio jako mali, znaju žene koje su prošle kroz to. Šta god se desi majci to utiče na plod, bila sam loše, nisam znala da sam trudna kada sam išla u Ameriku. Srce je prestalo da kuca, hvala Bogu, dobro je što je bilo rano, dok se nije formiralo - izjavila je ona tada.

Treću sezonu obeležila je Iva Grgurić. Atraktivna Hrvatica je u "Zadruzi" bila u vezi sa Stefanom Karićem i Filipom Đukićem, s kojim se zabavljala i nakon izlaska iz luksuznog zdanja u Šimanovcima. Dok je boravila u Šimanovcima, javnost je saznala da je pre rijalitija bila sa oženjenim tajkunom u invalidskim kolicima, pa su je proglasili sponzorušom. Kada je pobedila raskinula je sa Đukićem, postala je voditeljka jutarnjeg programa na "Red televiziji" i preselila se u Beograd. Usledili su i glumački angažmani i brojni estetski zahvati kojima je ova dama izmenila lični opis.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Iva Grgurić, starleta

Grgurićeva je prošla bez velikih životnih problema nakon izlaska iz "Zadruge", ali njena traumatična prošlost bila dugo tema u javnosti.

Nadica Zeljković, majka Kije Kockar, odnela je pobedu u četvrtoj sezoni "Zadruge", a ova takmičarka imala je najmanje skandalozan život od svih pobednika popularnog TV formata. Sve Nadičine drame isključivo su bile vezane za njenu naslednicu.

Međutim, zdravstveni problemi nisu zaobišli Kijinu mamu. Problemi sa kičmom, tačnije sa pršljenovima, i to stanje je bilo ozbiljno jer su ruke počele da joj se koče.

Foto: informer.rs

Nadica Zeljković, majka Kije Kockar

- Ovaj problem sam imala i ranije, pre rijalitija, ali sad hoću da uradim sve analize i sva snimanja, pa da konačno jednom to rešim. Vratni pršljen mi je najgori, ukočio mi se vrat, pa se onda i ruka ukoči, ne mogu da funkcionišem, ja sam uvek bila u pokretu. Nije ništa strašno hvala Bogu, čim ovom sredim vraćam se normalnom životu - rekla je tada Nadica.

Poslednji u nizu je Dejan Dragojević, koji je jedini muškarac koji je pobedio u rijalitiju "Zadruga". Dragojevića je u luksuznom zdanju u Šimanovcima prevarila tadašnja supruga Dalila Dragojević sa cimerom Filipom Carem

Foto: E-Stok

Dejana je supruga Dalila Dragojević prevarila pred njegovim očima sa Filipom Carem...

Dejan je pred milionskim auditorijumom preživeo više nervnih rastrojstava, te sebe fizički povređivao.

Foto: printscreen

Dejan je preljubu doživeo još jednom, od strane Aleksandre Nikolić...

Nesreća sa ženama nastavila se i nakon izlaska iz rijalitija, a njegova izabranica Aleksandra Nikolić u aktuelnoj sezoni popularnog TV projekta prevarila ga je poput supruge Dalile sa Filipom Carom.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija