• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

01.01.2023

14:48

BEBICA U SUZAMA! Stiglo pismo od roditelja, a oni ga upozorili na njih!

Printscreen

Rijaliti

BEBICA U SUZAMA! Stiglo pismo od roditelja, a oni ga upozorili na njih!

Podeli vest

Naredni takmičar kome je Deda Mraz Janjuš predao poklon od najmilijih bio je Nenad Macanović Bebica koji je završio u suzama.

Bivši dečko rijaliti zvezde Miljane Kulić  je dobio kutiju, u kojoj se nalazilo iznenađenje od njegove porodice i poruka.

Foto: Printscreen

Bebica

- Nenade, počeli bismo čestitku sa dragi, ali nisi zaslužio. Ne radujemo se gde si tamo, jer nisi najbolje ovih dana. Nadamo se da te je stanje nateralo na razmišljanje o odlukama. Mi ti opraštamo, uvek možeš da se vratiš odavde odakle potičeš. Ako se pitaš, mi smo dobro, ali nas poštedi pominjanja imena. Niko te se nije odrekao, svi se brinemo za tebe, čak i šira porodica. Seti se mame i šta ti je rekla pre ulaska. Ne treba ti (M.K.) na kvadrat. Ne pričaj tuđe doživljaje, budi svoj. Mi smo svi dobro. Za devojke nemoj da brineš, čuvamo ih. Nadamo se da ti se upalila lampica, nisi tikva bez korena. Nadamo se da ćeš imati pametnije planove i da ćemo mi biti deo tih. Ne zameri tati što ne prati trendove, ali znaj da te voli najviše. Seti se ko si i šta si bio. Možeš da odeš na hiljadu mesta, ali samo na jedno da se vratiš. Volimo te - pisalo je u poruci koju je dobio Nenad Macanović.

Foto: Printscreen

Bebica

Bebica je dobio čestitku od oca Miljane Kulić, Siniše koji mu se zahvalo na svemu.

- Poruka od Siniše Kulića. Nenade, srećnu Novu godinu, ljubavi i sreće želi ti Siki. Hvala ti na svemu što si uradio, dužan sam ti do kraja života. Voli te i poštuje Siniša Kulić. - pisalo je u poruci.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija