• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

01.01.2023

21:51

U DEPRESIJI SAM, DA LI JE MOGUĆE DA MI SE OVO DEŠAVA? Dalila zaplakala u emisiji, priznala da teško podnosi to što je ostala sama!

Youtube printscreeen

Rijaliti

U DEPRESIJI SAM, DA LI JE MOGUĆE DA MI SE OVO DEŠAVA? Dalila zaplakala u emisiji, priznala da teško podnosi to što je ostala sama!

Podeli vest

Rijaliti učesnica i, odnedavno, voditeljka Dalila Dragojević imala je veoma burnu godinu i posle "Zadruge 5" ostala je sama, što joj teško pada. Osim činjenice da se razišla sa suprugom Dejanom Dragojevićem, Dalili je nepodnošljivo teško to što živi u Beogradu kao podstanar i sama plaća kiriju i dažbine, a često je samoća pritiska

Dalila je najpre analizirala svoj boravak u svim rijaliti programima čiji je deo poslednjih godina:

Foto: Youtube printscreeen

Smatra da joj je učešće u rijaliti programima najveća greška... Dalila

- Rijaliti je meni doneo najviše loših stvari. Kad kažem rijaliti ne mislim samo na rijaliti kao prostor, produkcijsku kuću, već na kompletan moj život koji sam provela tamo je bio jako loš i jako težak i ne hvalim se uopšte sa tim i nisam ponosna na bilo koji segment života u rijalitiju. Ne kažem sad za poslednju sezonu, "Zadrugu 5" već sa moj kompletan ulazak u rijaliti. Jednostavno nisam ponosna što sam ikada bila učesnik rijalitija. Zbog rijalitija sam napustila fakultet. Nisam ponosna ali sam iz tih loših stvari navikla sebe da podstičem i da tražim nešto pozitivno i ja se nadam da sam uspela - rekla je Dalila u jednoj emisiji na "Hajp" televiziji.

Nakon izlaska iz rijalitija, Dalila je nastavila svoj život samostalno, što joj nije lako palo, s obzirom na to da je pet godina bila u braku i živela u manjoj sredini, a posle svega se preselila u Beograd gde je započela svoju voditeljsku karijeru.

- Započeti život da budem sama u velegradu, živeti sama u stanu i da ga plaćaš i da kupuješ hranu, nije lako. Znam nekada zaplakati tako. Sednem sama u kuću i kažem da li je moguće da mi se ovo dešava. I dalje sam ja u nekoj euforiji, nekoj depresiji, svašta mene tu uhvati, ali dobro, idemo dalje. Mogu da kažem da sam ponosna na sebe što se tiče ovog života, ali nisam ponosna na prošlost - rekla je Dalila.

Foto: Youtube printscreeen

Plače zbog samoće... Dalila

Dragojevićka je sa knedlom u grlu pričala o svom životu i greškama zbog kojih se kaje. Na pitanje u kojim momentima je najemotivnija, nju su obuzele emocije i čak se rasplakla u sred emisije, zbog čega je program na kratko bio prekrinut, ali vrlo brzo se smirila i uspela da odgovori na postavljeno pitanje.

- Najemotivnija sam kada ostanem sama, to mi je onako... Nemam pojma. Juče sam se vratila od kuće i onda sve te neke emocije. Najgore mi je kad sam sama, sve mi se izmeša i sve loše stvari i dobre stvari i onda kažem sama sebi "Koja u stvari emocija vlada u meni?" Uvek se tu nađe neko koga mogu da pozovem, da li je to mama ili otac ili drugarica... Marijana me dosta zna oraspoložiti. Ali dobro, dosta loših stvari je bilo i ne može to preko noći da se iskoreni - izjavila je uplakana bivša rijaliti učesnica.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija