• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.01.2023

09:58

USKORO STIŽE BEBA! Anđela i Zvezdan rade na prinovi! "SAMO ĆU NJEMU RAĐATI DECU"!

printscreen

Rijaliti

USKORO STIŽE BEBA! Anđela i Zvezdan rade na prinovi! "SAMO ĆU NJEMU RAĐATI DECU"!

Podeli vest

Zvezdan Slavnić je zvanično ostavio suprugu Anu i priznao emocije prema Anđeli Đuričić koja je mlađa od njega 22 godine, po svemu sudeći planira i proširenje porodicer, po završetku rijaltija.

- Rekao si da ćeš Anđeli napraviti bebu, da li si to ozbiljno mislio - glasilo je pitanje.

- Ne znam s kim sam pričao. Možda sam to rekao i njoj - rekao je Zvezdan.

- Neće da kaže pred njom sada - rekla je Ivana.

- Šta neću da kažem pred njom? Pa rekao sam i njoj. Može, rekao sam, stojim iza toga - rekao je Slavnić.

- Kada to - pitala je voditeljka.

- E sada, mnogo pitaš, to nije bilo pitanje (smeh) - rekao je Zvezdan.

- Neprijatno mi je, u vezi sam deset dana. Meni je neprijatno da razgovaram o bebama, čoveka znam dva meseca, deset dana smo u vezi. Jeste bacio tu foru...Hoćeš iskreno da ti kažem? Nisam slučajno došla i ušla u vezu sa oženjenim muškarcem i koji je zauzet. Mislim da je neko ko može u životu da me vodi i ja da ga pratim. Mislim da bi on mogao da bude muškarac kome bi ja rodila decu...Možda ja sebe demantujem za tri meseca - rekla je Anđela.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija