• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

05.01.2023

21:58

STANIJA JE BREND, A VI BETON LIGA! Car brutalno isprozivao zadrugarke koje se otimaju oko Marka Markovića!

printscreen

Rijaliti

STANIJA JE BREND, A VI BETON LIGA! Car brutalno isprozivao zadrugarke koje se otimaju oko Marka Markovića!

Podeli vest

Zadrugar Filp Car je u emisiji "Pitanja gledalaca" prokomentarisao Marka Markovića i devojake koje mu se nabacuju

Filip nije imao nimalo lepe reči za njih, a posebno se dotakao odnosa sa Milicom Veselinović i Anitom Stanojlović. Takođe, priznao je da je promenio svoje mišljenje o Markoviću.

Foto: Printscreen

Filip Car je bio brutalno iskren prema Milici i Aniti...

- Ove devojke koje se vrte oko Marka su ozbiljna beton liga. Vi ste u ligama gde sudija dobije šamar kada digne zastavu. Anita, ti si mlada devojka, istakla si se ovde, dobila si titulu misice, a ta kruna je sada go*njiva. Milici se prošle godine nametalo to da je Mensur uticao na to da ne bude sa nekim, osim sa njim. Niko živ Milici nije davao dva minuta pažnje, osim njega, ali se i za njega spekulisalo da nije iskren prema njoj. Najviše ovde gubi Marko. Stanija je jedina napravila brend od sebe, od svih starleta, a bio je sa takvim devojkama ranije. Momci iz Crne Gore su drugačiji od njega, kolegijalan je i dobar. Milica petlja, a Anita je polupana, dobra je duša, ali se pogubila. Marko, ne krivim te, jer su one same sebi sve dopustile. Ti si lep i zgodan, Stanijin bivši. Ti si sebi dozvolio da budeš povezan sa Milicom i Anitom više od tri dana, što je poražavajuće. Žana mu priliči kao devojka - rekao je Car.

Podsetimo, Filip je izazvao haos odmah po ulasku u šestu sezonu Zadruge, a iako je otpočetka bio prisan sa Aleksandrom Nikolić, odmah nakon raskida uplovio je u vezu sa njenom tadašnjom prijateljicom Milicom Veselinović, no ni ta veza dugo nije potrajala pa je Car sada ponovo u vezi sa Aleksandrom.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17