• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

06.01.2023

20:11

DEJANA SAM SASTAVILA NI OD ČEGA! Aleks slomljena zbog komunikacije Cara i Maje, smatra da je Filip ISKORIŠĆAVA, pa s osvrnula na vezu sa Dejanom!

printscreen

Rijaliti

DEJANA SAM SASTAVILA NI OD ČEGA! Aleks slomljena zbog komunikacije Cara i Maje, smatra da je Filip ISKORIŠĆAVA, pa s osvrnula na vezu sa Dejanom!

Podeli vest

Starleta Aleksandra Aleks Nikolić je otišla u Rajski vrt gde je plakala zbog toga što su njen dečko Filip Car i njegova bivša devojka Maja Marinković opet komunicirali

Aleks nije mogla da dođe sebi nakon što joj je Filip opet dao povoda za sumnju da će je prevariti. Zadrugar Nenad Macanović Bebica ju je saslušao i posavetovao, ali joj se i požalio zbog situacije u kojoj se on našao kada su se pomirili njegova bivša devojka Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola.
 

Foto: Printscreen

Aleks Nikolić se jada Bebici...

- Ja ne mogu da verujem šta ja sebi dopuštam. Šta ja da radim kad sam sve sje**la? Sve sam sje**la što sam mogla sj**ti - plakala je Aleks.

- Njih dvoje će se posvađati za mesec dana, pa će krenuti opet u situaciju sa mnom. Da li ću ja moći da se oduprem, videćemo. Ona će opet da ispadne najgora, a ja budala - reako je Bebica.

- Znaš ono kada neko vidi da te ne intresuje niko osim njega, mene niko u kući ne zanima. Zvezdan i Marko je budalaština što sam povezivana. Vidi da može kako hoće sa mnom - rekla je Aleks.

- I koristi. Kao i Zola...Samo što Miljana trpi i trpi. Vi ste to prihvatile i sada trpite - rekao je Macanović.

Foto: Printscreen

Aleks Nikolić očajna zbog Careve komunikacije sa Majom

- Ne mogu ja bez njega - rekla je Aleks.

- Ti misliš da je meni lako? Kad legnem, hoću da crknem. Najidealnije mi je kad su tamo, a kad dođu u kuću, biće haos. Ona će da vidi šta on radi, a meni će da bude teško - rekao je Bebica.

- Umorna sam, ne mogu. Kao da sam ceo život tuđa sreća, je**o mamu...Prošle godine ušla u vezu sa Dejanom, zavolela sam ga. Ajde njega leči, ja sam njega lečila. Sastavljala sam ga ni od čega, bukvalno. Ja sam prolupala bila jedno vreme. Dovedem se u neko normalno stanje, ajde...Ne znam više šta bih rekla... Ako sam prema tebi ful korektna, ne znam da li neko može da nađe zamerku na moje ponašanje. Uradim šta uradim, zbog tebe, mislim nije zbog njega, ali je on isto neko ko je bio tu, saučesnik. I onda sada radiš stvari za koje ti pričam svaki dan: "Nemoj, nemoj, nemoj". Tebe vuče da to radiš. Milica, Maja - plakala je Aleks.

Foto: Printscreen

Bebica savetuje Aleksandru

- Što ste sedeli tamo kod Maje - pitao je Bebica.

- On je hteo, loše mu je. Ona mu donela led, oni se raspravljaju - rekla je Aleks.

- Prvi put kad se budete rastali, on će da ide sa njom da tera inat. Zvezdan ti je isto to rekao - rekao je Nenad.

- Ja ne mogu da izdržim ovo, napraviću haos, a neću to, jer znam da to svi žele - rekla je Aleks.

- Ja ne znam kako se ja kontrolišem - rekao je Nenad.

- Da li meni neko namerno radi ovo? Što on meni ovo radi, ajde objasni mi. On se igra sa mnom, sto posto - rekla je Nikolićeva.

- Što nije Zola uhvatio drugu devojku da priča sa njom, nego baš Anitu? A? - rekao je Bebica.

- Jao Bebice izludećeš me ovako - rekla je Aleks.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija