• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.01.2023

10:03

MARIJA ZAPRETILA BEBICI DA OSTAVI MILJANU I ZOLU NA MIRU! Promenila ploču, podržaće ljubav!

printscreen

Rijaliti

MARIJA ZAPRETILA BEBICI DA OSTAVI MILJANU I ZOLU NA MIRU! Promenila ploču, podržaće ljubav!

Podeli vest

Marija Kulić se uključila u diskusiju o Miljani Kulić, Lazaru Čoliću Zoli i Nenadu Macanoviću Bebici u emisiji "Pretres nedelje".

- Nenad hoće da joj napravi svađu, ne verujem da je voli, vidim da ona plače. Ne mogu da se ne uključim. A kad se završi rijaliti, Zola je rekao da će da gleda klipove. To će da mu bude razlog da raskine. Ovaj čovek neće da bude sa Miljanom - rekla je Marija.

- Ja neću da idem dole više da ne bi ona plakala - rekao je Bebica.

- Miljana, pričam ti od prvog dana da je Zola spustio loptu sa tobom, a da posle rijalitija nema ništa od toga - nastavila je Marija.

- Ako me bude lagala, noga, ja stojim iza toga - dodao je Čolić.

- Miljana, Car i Zola su isti svet, kako se on igra sa njima, tako se Zola igra sa tobom. Ako se udaš za njega, super. Podržaću. Ali znam da od toga nema ništa - rekla je Kulićka.

Foto: printscreen

- Ne interesuje me. Nek Marija radi šta hoće, meni je samo bitno da Miljana bude iskrena. Marija priča jedno, pa drugo, ništa ne verujem . Ja bih bio najsrećniji da podržava. Na Rajsko ostrvo je došla kao najsrećnija tašta, pa nas ovde ispljuvala - rekao je Zola.

- A ti, Nenade, rekla sam da ih pustiš! Rekla sam te da ih pustiš, neću da uzrok budemo ja ili ti - dodala je Marija.

- Nisam znao da li je tamo. Neću da idem tamo uopšte - istakao je Nenad.

- Pusti ih same, neću da mi budemo krivci. Nemoj, nek vidi sama koliko je srećna. On će da traži dlaku u jajetu, ali nemoj ti da budeš razlog - govorila je Kulićka.

- Marija, ja kapiram da je Bebica opsesivan, ali sad za stolom dobacuje Žani da kaže Miljani da pređe tamo, da je ne bi neko pogodio šoljom. Vidi čamac, izađe i šeta - ustala je Matora.

- Ima pravo, ali ne da ide tamo. Zola traži dlaku u jajetu da bi je ostavio - nastavila je Marija.

- Marija Kulić i Nenad Macanović ne mogu biti krivi za raskid, samo Miljana i ja, tj. u ovom slučaju ako me je slagala. On ima pravo i da ide do apartmana i da kuka i da viče Taćko. Uhvatio sam ga par puta da priča sam sa sobom - dodao je Zola.

- Demonstriraću. Otvori vrata od apartmana i dobacuje: "Taćko, da li me voliš? Pa znam ja to". A ja ćutim, a Zola sedi ispod trema - pokazala je Miljana.

- A šta si mi rekla kad si mi čestitala Novu godinu? Nemoj to da radiš - zapretio je Bebica.

- Nenade, počinješ strašno da me nerviraš! - iznervirala se Marija.

- Okej, evo, rekla mi je: "Srećna Nova godina" - dodao je Macanović.

- Kakvo je to đubre, sad mi dođe da mu opalim šamarčinu, iščupam uši i pošaljem kod one... Odmah sam Zoli rekla šta mi je rekao na Novoj godini, rekao mi je da će me zauvek voleti, ja okrenula leđa - pobesnela je Miljana.

- Bebici ne verujem, a slagao bih kad bih rekao da Miljani verujem 100 odsto - rekao je Zola.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija