• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

14.01.2023

09:13

OVAKVU JE NISTE VIDELI! Marija Kulić zapalila PLESNI PODIJUM, pokretima oduševila gledaoce! (VIDEO)

Printscreen

Rijaliti

OVAKVU JE NISTE VIDELI! Marija Kulić zapalila PLESNI PODIJUM, pokretima oduševila gledaoce! (VIDEO)

Podeli vest

Zadrugarka Marija Kulić važi za jednu od najglasnijih ukućanki u rijalitiju, pa je obično gledamo kako se svađa za crnim stolom, ali ovaj put je otkrila drugu stranu svoje ličnosti i pokazala svima kakva je kada je opuštena

Marija se na sinoćnoj žurci sjajno provela o čemu svedoči i njen ples. Kulićka je dočekala pravoslavnu Novu godinu nasmejana i pozitivna, igrajući sa ostalim zadrugarima.

U jednom trenutku muzika je toliko ponela da je počela da skače i to više nego bilo koji drugi zadrugari, a gledaoce je oduševilo njeno ponašanje s obzirom na to da je obično gledaju u potpuno drugačijem svetlu.

Foto: Printscreen

Marija Kulić u plesnom zanosu

Izgleda da Marija nije lagala kada je rekla da je napolju, kada je ćerka Miljana Kulić ne potresa, potpuno druga osoba. 

Ova "verzija" Kulićeve se izuzetno dopala fanovima rijalitija, koji su oduševljeno reagovali.

"Svaka njoj čast... Nimalo lagan život nije imala, a borac je... Žena izgleda vrh za svoje godine i neka uživa", "Svaka ti čast kraljice... Bolja od svih cura u "Zadruzi"... Univerzum za sve i od svega... Kraljice Marija... Do pobede Maro, legendo", "Preslatka je, žena bolesna a ovoliki borac svaka čast", "Marija je žena zgodna i lepa, pa i žrtva je svoje porodice na neki način", "Pleše isto kao Miljana, nek se zabavlja žena ima pravo" - bili su samo neki od komentara, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod. 

 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija