• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.01.2023

09:32

"OSTAO NAM ZVEKI BEZ GAĆA, RUČICE SE PERU POSLE OBRAĐIVANJA"! Zvezdan i Anđela u akciji, SEVNULA I ZADNJICA! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

"OSTAO NAM ZVEKI BEZ GAĆA, RUČICE SE PERU POSLE OBRAĐIVANJA"! Zvezdan i Anđela u akciji, SEVNULA I ZADNJICA! (VIDEO)

Podeli vest

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić konačno su u Zadruzi pokazali više nego što je trebalo. Rijaliti učesnici kočnice sve više popuštaju pa se zaigrala ispod jorgana sa svojim dečkom.

Naime, ona i njen dečko Zvezdan Slavnić su se prepustili strastima u punoj sobi zadrugara, razmenjivali nežnosti i poljupce, a svoje igrarije su nastavili pod jorganom da ih niko ne vidi.

Prekrivač se pomerao gore-dole, a u jednom trenutku je čak sevnula i Zvezdanova zadnjica što su svi primetili, a društvene mreže se usijale.

- Ostao nam Zveki bez gaća koliko vidim! Nastavila nam Helga tamo gde je sa Matejom stala, bolje da nisu mesta menjali, ova bi ga diskretnije odradila nego Zveknuti šta uradi! Rukice se peru inače posle drkotine, ne trpaju pod nos - glasi komentar korisnika jednog profila koji je podelio snimak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

Ono što je takođe zanimljivo, jeste da je među prvima ovaj snimak, ali i komentar na njega lajkovala Zvezdanova dugogodišnja partnerka Ana, koja očigledno ne propušta dešavanja u Beloj kući.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NACIJA SE TRESLA ZAJEDNO SA NJENIM ŠESTICAMA! Pojavila se u spotu pevača, mnogi moćnici su joj tražili usluge! Danas ima 50 godina i VRHUNSKA JE RIBETINA!
Estrada

NACIJA SE TRESLA ZAJEDNO SA NJENIM ŠESTICAMA! Pojavila se u spotu pevača, mnogi moćnici su joj tražili usluge! Danas ima 50 godina i VRHUNSKA JE RIBETINA!

Najpoznatija striptizeta i erotski model bivše Jugoslavije Vesna Počuča Šana (50), koja je devedesetih godina bila glavna zvezda noćnih klubova i tada najpoznatijih erotskih časopisa, priznaje zašto je pre dvadeset pet godina počela da zavodljivim, erotskim plesom zadovoljava muškarce, iako su ona i njen suprug "imali i previše para".

17.01.2023

09:16

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija