• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

20.01.2023

16:00

IDI ŠETAJ, PUSTI ME NA MIRU! Zvezdan ŽESTOKO odbrusio Anđeli, veza im je na klimavim nogama!?

Printscreen

Rijaliti

IDI ŠETAJ, PUSTI ME NA MIRU! Zvezdan ŽESTOKO odbrusio Anđeli, veza im je na klimavim nogama!?

Podeli vest

Zadrugarka Anđela Đuričić i njen dečko Zvezdan Slavnić danas su se opet posvađali zbog toga što Anđela smatra da joj Zvezdan ne posvećuje dovoljno pažnje, što ga je izbacilo iz takta

Veza između AnđeleZvezdana je prema mišljenju mnogih zadrugara na ivici toga da pukne, jer prođe ni dan, a da se njih dvoje ne posvađaju. Sada je Anđela napala svog dečka, koji je zbog nje ostavio nevenčanu suprugu Anu, čim je došla iz šetnje. Ona mu je prebacivala stvari koje nije uradio i što joj ne poklanja vreme onoliko koliko ona želi, pa je njemu pala klapna i rekao joj da ga ostavi na miru, te da prošeta ako je nervozna.

Foto: Printscreen

Zvezdan opet zamera Anđeli to što želi da provodi vreme sa njom

- Nisam ovo, nisam ono, ajde bre pusti me na miru - rekao je Slavnić, koji je hteo da se skloni od nje, ali se njoj to nije dopalo.

- Mislim da to nije razlog da ideš - rekla je Anđela.

- Ne, nego ću da stojim ovde i da pričam sa tobom. Ako si nervozna idi šetaj - rekao je Zvezdan.

- Nisam nervozna, samo želim da provodiš vreme sa mnom kao nekada - rekla je Anđela.

- Izgubila si kompas, uopšte mi nisi jasna, ali okej, pričaćemo. Ako ti se ne sedi ovde, idi - rekao je Zvezdan.

- U izolaciji si i slabo provodimo vreme. Juče si rekao da ne dolazim tamo - rekla je Anđela, a kako je izgledala njihova rasprava možete pogledati u videu ispod.

 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maestro

pre 1 godinu

ova riba je gnjavez dobio je sta je hteo sad mu nije vise zanimljiva

TIRANIN ZVEZDAN

pre 1 godinu

Zvezdan TIRANIN ! Kad to radi Andjeli vratice mu se cerki Sari kad tad. Andjela je prevarena, izigrana devojka. Nek joj je Bog u pomoci.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija