• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. K.

31.01.2023

07:30

BIVŠI KOŠARKAŠ BIO INTIMAN SA NOVOM ZADRUGARKOM! Janjuš: Sa Sorajom sam imao najbolji seks!

Printscreen/Instagram

Rijaliti

BIVŠI KOŠARKAŠ BIO INTIMAN SA NOVOM ZADRUGARKOM! Janjuš: Sa Sorajom sam imao najbolji seks!

Podeli vest

Marko Janjušević Janjuš kaže da je najbolji seks u životu imao sa novom učesnicom "Zadruge" Šarmen Sorajom Leoni Altman iz Sombora.

Atraktivna crnka je sa bivšim košarkašem bila intimna prošlog leta, a čim je u nedelju ušla u rijaliti, Janjuš je otkrio detalje njihovog odnosa.


Maraton
Za jedno veče smo imali seks čak četiri puta
Marko Janjušević Janjuš

- Sa njom sam imao najbolji seks u životu! Upoznali smo se letos na moru u Ulcinju. Bili smo zajedno dve noći, a za jedno veče smo imali seks čak četiri puta - pohvalio se bivši košarkaš Filipu Caru.

Foto: Printscreen/Instagram

 


On je ispričao kako su proveli veče:
- Popili smo flašu alkohola. Sve je teklo lagano. Posle nismo mnogo ni pričali... Dobro, sve je to za ljude.
Janjušević je imao samo reči hvale za Soraju.
- Korektna je, super lik i normalna osoba. Čista, zgodna, pedanta, pametna, školovana, a to što vole sve što vole mladi, to je druga priča...


Milica Maji otima Cara

Milica Veselinović se svim silama trudi da osvoji Filipa Cara. Ona ga je bez blama molila da budu zajedno dok se momak iz Crikvenice ne pomiri sa Majom Marinković.
- Nisi mi ni dao priliku da budemo zajedno, barem nekoliko dana... Neka bude i da imamo samo seks, ali ja nisam devojka za jednu noć, već sam za duže staze - govorila mu je Milica, ali opet nije dobila konkretan odgovor od Filipa.


Šarmen je pomno slušala Janjuša, a potom se osmehnula i kratko prokomentarisala:
- Slučajno smo se upoznali prošle godine na moru.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Naomi Samuel

pre 1 godinu

žao mi je što ovo stavljam na internet, ali nemam izbora. moje ime je naomi, a moj muž se zove samuel, nikad nisam vjerovala u ljubavne čarolije dok nisam upoznala tog dr. APATU, kada sam ove godine posjetila svog prijatelja u izraelu na poslovnom summitu. Upoznao sam čovjeka po imenu dr. Apata koji je bio stvarno moćan, i mogao je pomoći s čarolijama koje bi vratile izgubljene ljubavnike i također pomoći u financijskim problemima, a također pomoći u potrazi za dobrim poslom ili srećom. Sada sam sretan. Svjedočim jer me čovjek za kojeg sam se željela udati ostavio 5 tjedana prije vjenčanja i moj život se okrenuo naglavačke jer je naša veza trajala 6 godina. Stvarno sam ga voljela, ali njegova majka je bila protiv nas i nije imala dobro plaćen posao. Kad sam sreo dr. APATU, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio mu situaciju. U početku sam bio neodlučan i sumnjičav, ali sam samo pokušao. I za dva dana, kad sam se vratila u Hrvatsku, nazvao me dečko (sada muž) i došao do mene i ispričao se, te da je sve dogovoreno s njegovom majkom i obitelji i da je dobio novi razgovor za posao, i želi me da se uda za njega. Nisam vjerovala jer je dr. Apata samo pitala moje ime i ime mog dečka i sve što sam htjela. Pa, sada smo sretno u braku i očekujemo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. kontaktirate dr. APATU: Njegov e-mail je: drapata4@gmail.com Možete ga kontaktirati i putem WhatsAppa / vibera na ovaj broj: (+66 81 302 8552)

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija