• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

12.02.2023

20:58

MAJKA ME ZAČELA U ZATVORU, IZBACILA NA ULICU I ŽIVELA SAM U GARAŽI KAFIĆA! Učesnica "Zadruge 6" ispričala jezivu životnu priču! (VIDEO)

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

MAJKA ME ZAČELA U ZATVORU, IZBACILA NA ULICU I ŽIVELA SAM U GARAŽI KAFIĆA! Učesnica "Zadruge 6" ispričala jezivu životnu priču! (VIDEO)

Podeli vest

Nova učesnica rijaliti programa "Zadruga" Šarmen Soraja Leoni Altman spontano je otvorila dušu Ani Ćurčić i otkrila stravične detalje iz svog života. Rijaliti učesnica rođena je u zatvoru, a majka ju je zlostavljala od detinjstva.

Ona je sada sve ispričala i otkrila koliko joj je bilo teško u životu, kao i da nije imala mogućnosti d apostane bolja osoba:

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Šarmen Soraja otvorila dušu Ani Ćurčić

- Dobila me je sa 30. Od dana kad me je rodila kao da sam joj bila teret, kao da me je namerno napravila jer je bio u zatvoru. U zatvoru su me napravili, tamo se i udala. Uvek je imala velika očekivanja. Išla sam na klavir, engleski, italijanski, balet, izbor za mis. Nisam bila takva, nisam bila isklesana i bila sam turbulentna tinejdžerka. Nije mi dala da izlazim, pa sam bežala. Pobegla je sa mnom, našla mog očuha koji je još bogatiji i ocu namestila deset godina zatvora. Namestila je da otac ne može da mi priđe do osamnaeste godine - rekla je Šarmen.

- Pravog tatu je l' si volela? - pitala je Ana

- Ne. Ona je meni govorila da sam go*no kao moj otac, tukla me je, malteretirala. Očuh mi je umro na rukama sa 12 godina. Kad je umro nisam imala zaštitu od nje, pa je sve svalila na mene. Imam i polu brata prema kom je super, za razliku od mene - rekla je Šarmen.

- Kakva si sa bratom? - pitala je Ana.

- Sad nisam dobra zbog kuće u Somboru od 800 kvadrata. Izbacila me je iz testamenta. Kad sam bila u srednjoj davala mi je sto dinara za užinu, dovoljno da jedem. Ja sam htela da idem na kafu, da izlazim - rekla je Šarmen.

- Ona te je faktički gurnula u sve loše - rekla je Ana.

- Sve moje drugarice su bile sa starijim muškarcima, a ja nisam htela iako mi je trebalo za kafu, ovo, ono. Jednom me je zvala da pita da li sam prodala nešto, ja kažem jesam. Nije to bila velika svota, sitnica. Htela sam da budem stjuardesa, sa 14 godina. Sad shvatam zašto mi nije dala, ali je to u mojoj glavi bilo sabotiranje. Da bih ja njoj to vratila, završila sam u najgoroj srednjoj školi, za frizera. Nisam htal da idem u tu školu, pa sam išla oko škole. Da skratim, pitala me je da li sam -prodala, ja rekla da jesam jer su mi trebale kafe, cigare i to. Tad me je izbacila rekavši da sam ja svoje prodala. Od tad nisam nikad ušla u kuću - rekla je Šarmen.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Majka ju je rodila u zatvoru...

- Pa gde si živela? - pitala je Ana

- U garaži kafića. Imala sam momka tu dve i po godine. Nisam htela da budem to što je htela jer ja to nisam, nisam za doktora, advokata. Izbacila me je bez stvari, četkice za zube. Mislila sam da će je ohladiti. Nisam imala nikoga, sama na svom. Napunim osamnaest, momak me ostavi trudnu jer ne želi više da bude sa mnom jer sam klošarka kao. Pobegla sam u Crnu Goru na sezonu da radim. Upoznala sam dečka koji je stariji od mene petnaest godina. Pitao me je da idem sa njim na Kosovo i prihvatila sam. Posle pola godine.. - rekla je Šarmen.

- Što se trešeš Šarmen? Nemoj da pričaš ako ne možeš - rekla je Ana.

- Zaključao me je u stan godinu i po dana. Niko me nikad nije tražio. Nije me zlostavljao, ali nisam smela nigde. Išla sam samo uveče na večere sa njim. Živeli smo u Prištini - rekla je Šarmen.

- Kako si pobegla? - pitala je Ana

- Znala sam da je slab na porodicu. Ubedila sam ga da odem da se pomirim sa majkom. Molila sam ga danima i noćima da odem kući da je molim i prihvatio je. Bilo mi je samo da pređem granicu. Posle tri dana došao je za Sombor, našao me je. Molila sam majku da me spasi. Zvonim na kapiju i izvinim se, priznajem sve, molim da me prihvati bar mesec dana, a ona mi kaže da je to moj život i da nisam pod njenim krovom - rekla je Šarmen, pa nastavila:

- Odem kod druga i meni zvoni telefon, ona zove. Kaže da dođem kući. Ulazim, a on i ona sede za stolom. Rekla sam da idem do wca i zapičim i pobegnem. Zato mi je bilo malo teško na izlaganju juče. Onda sam otišla i upoznala Džona koji me je povukao za Englesku, našao mi je stan, posao, spasio me je. Podrška, ljubav osam i po godina. Ostali smo u kontaktu, nismo bili jedno za drugo. Dobio je dete sa drugomd ok smo bili zajedno. Ja sam prešla i preko toga - rekla je Šarmen.

- Je l' si se vratila u Sombor, kome je pripala kuća? - pitala je Ana.

- Bratu. On neće da me primi jer je to majčina želja. Zato sam došla ovde, a bih imala da plaćam kiriju bar godinu dana. Da znam gde ću i šta ću. Položila sam za stjuardesu, ali moram da skinem ovu tetovažu. Pravi tata je umro, pukao je posle izlaska iz zatvora. Ništa mu nije ostalo, sve je izgubio. Mama je umrla pre godinu i po dana - rekla je Šarmen.

- Kako si se osećala kad je umrla? Iskreno - rekla je Ana.

- Užasno iako je nisam videla deset godina - rekla je Šarmen.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sombor

pre 1 godinu

Samo davam kazem da ova devojka sve iskreno prica tuje prava istina zato sto sam bio dobar drug sa njeno mamom i cesto sam dolazio kod njih u kucu bas smo bili dobri ali jedini problem je bio stoje njena majka se dala u alkohol ja verujem daje to i potuklo do smrti

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija