• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

20.02.2023

15:40

ANĐELINU MAJKU I OCA JE JAKO SRAMOTA... Oglasila se Anđelina DUGOGODIŠNJA DRUGARICA, pa otkrila da li su se Đuričićkini roditelji ODREKLI ćerke!

printscreen

Rijaliti

ANĐELINU MAJKU I OCA JE JAKO SRAMOTA... Oglasila se Anđelina DUGOGODIŠNJA DRUGARICA, pa otkrila da li su se Đuričićkini roditelji ODREKLI ćerke!

Podeli vest

Domaća javnost ne prestaje da bruji o postupcima učesnice "Zadruge" Anđele Đuričić, zbog kojih se spekuliše da su je se roditelji odrekli, te da po izlasku iz rijaltija neće moći nazad u rodne Đenoviće. Istina je, ipak, drugačija, tvrdi Anđelina dugogodišnja prijateljica.

Anđelina prijateljica je insistirala da ostane anonimna.

Foto: Printscreen

Anđelini roditelji su jako osramoćeni...

- Primorana sam da se oglasim zbog svega što čitam po portalima, a sada i slušam tamo u "Zadruzi", kada je Bilal namerno, samo da bi je poremetio, preneo one dezinformacije. Razumite me da zbog celokupne situacije, zbog ogromnog pritiska koji imaju Anđelini roditelji, ali i strogog dogovora koji imam s njima, niko od nas ne sme da pisne za medije, to je dogovor, ali nisam mogla da izdržim. Morala sam da kažem kako jeste, jer je ovo već prevršilo svaku meru - počinje priču Anđelina drugarica.

Ona ne krije da su ljudi iz Anđelinog bliskog okruženja neprijatno izenađeni njenim određenim postupcima u "Zadruzi", ali da je daleko od toga da je se bilo ko odriče.

Foto: E-Stock

Anđela Đuričić

- Majku i oca je jako sramota zbog svega, ne mogu da grešim dušu, to je realno i očekivano. Svako bi bio na njihovom mestu, da im dete to javno priredi, pritom ovde ih u Đenovićima svi znaju. Neprijatno jeste, ali se Anđele niko nije odrekao, niti će. Slušam gluposti neke tamo kod vas u "Zadruzi", Bilal je očigledno čitao komentare u hejterskim grupama, pa je rešio da joj zagorča boravak na svu muku tamo i da je uhvati paranoja, baš jadno i džukački. Pričala sam sa njima, s Ljiljom i Velišom, znam da im je jako teško, novinari im opsedaju kuću, svi ih zagledaju i ljuti su zbog nekih stvari, ali se deteta svog nikad ne bi odrekli. Pa, koji će roditelj to uraditi?! Oni vole svoju ćerku, i kad je najbolja i najgora, Anđela će svojoj porodici i svojoj kući uvek moći da se vrati - zaključila je on za Pink.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17