• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer

14.03.2023

16:18

OTAC MAJE MARINKOVIĆ UČESTVOVAO U ORGIJAMA!

printscreen

Rijaliti

OTAC MAJE MARINKOVIĆ UČESTVOVAO U ORGIJAMA!

Podeli vest

Bivši zadrugar Bora Džonson nakon izlaska iz "Zadruge" počeo je da se druži sa ocem Maje Marinković, koga čini se u poslednje vreme prati brdo skandala.

Oni su se toliko zbližili da su nedavno imali i prvo zajedničko intimno druženje. Naime, koliko su, prema Božinim rečima, Taki i on postali neodoljivi devojkama gde god se pojave, govori i situacija koja im se desila nedavno u Novom Sadu, a to je da su navodno imali, ni manje ni više, nego grupni seks.

- Jednom smo izašli u Novi Sad, prolazimo ulicom Laze Telečkog i u tom momentu istrčava devojka iz nekog lokala, hvata Takija za ruku i ljubi ga u usta, ja ubeđen da se poznaju odnekud, pružam ruku, upoznajem se i shvatim da se oni, zapravo, vide prvi put. Dogovaramo se da se nađemo posle i stvarno nas devojka odvede u stan, a upoznala nas je to veče. Naravno, tu je bilo svega, da sad ne detaljišem, nije ni lepo, došla je i njena drugarica, svi smo tu bili zajedno. Osvanuli smo u tom stanu, ostali smo do 11 ujutro i dogovarali smo se za viđanje to veče, ali Taki nije mogao - ispričao je Boža pa se osvrnuo na prirodu njihovog druženja.

Foto: ATAIMAGES

Oca Maje MArinković bije glas da je veliki ženskaroš

- Maja me zamolila da se obratim Takiju po napuštanju rijalitija i da mu prenesem da joj pošalje neke posteljine i medvediće. Našli smo se i tako je počelo naše intenzivno druženje. Zgotivili smo se, kad god sam ja u Beogradu idemo na ručkove i večere i obavezan noćni provod. Mogu slobodno da kažem da smo kraljevi noćnih izlazaka. S Takijem sam stvarno upoznao jedan totalno drugačiji svet, s njim i oko njega je uvek neki haos, a u kombinaciji sa mnom smo strah i trepet za ženski rod. Interesantno je da uvek Takija startuju mlade devojke, moje vršnjakinje i mlađe od mene, a starije koke, njegova generacija, naskaču na mene. Za Takijem su lude devojke, one njega hoće da rastrgnu, svaka vuče na svoju stranu, da čovek ne poveruje - iskren je bio Džons.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nereida

pre 1 godinu

Jaooooo, fuuuuj. Starija sam od Toga, ne bih ga ni metlom taknula. Kad bi mi se priblizio, mogla bih povratiti. Uostalom, zasti se pise o nekim promiskuitetnim osobama bez mozga? Po cemu su poznati?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija