• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.03.2023

09:46

ZVEZDAN DOVODIO LJUBAVNICE U ANIN STAN DOK JE ONA NEGOVALA NJEGOVU MAJKU! Slavnić sve priznao, Ana se guši u suzama!

Printscreen

Rijaliti

ZVEZDAN DOVODIO LJUBAVNICE U ANIN STAN DOK JE ONA NEGOVALA NJEGOVU MAJKU! Slavnić sve priznao, Ana se guši u suzama!

Podeli vest

Ana Ćurčić zamolila je Zvezdana Slavnića da joj iskreno kaže da li je dovodio ljubavnicu u njihov porodični dom dok je ona negovala njegovu bolesnu majku u selu.

Slavnić je za crnim stolom pred zadugarima istakao da smatra da nije bio dobar otac, ali i da nije bio dobar ni prema sebi i da ga najviše pogađa što njegova bivša pokušava psihički da ga poremeti.

Zvezdan je više put istako da je Ana ušla u rijaliti "Zadruga" da bi ga predstavila kao monstruma, kockara i prevaranta. 

Ana je tokom rasprave zamolila Zvezdana da joj iskreno kaže zašto je dovodio ljubavnicu u njihovu kuću dok je ona čuvala njegovu majku.

U Beloj kući nastala je opšta pometnja.

- Priznajem da nisam bio dobar za sebe, a potom ni dobar otac. Da li si svesna da sam prestajao da spominjem svoju ćerku, onda kad si počela da se spominješ - rekao je Zvezdan Slavnić.

- Ja sam s tvojom ćerkom dobra - rekla je Ana.

Foto: printscreen

 

- Da li si svesna šta ja mogu da kažem, živeo sam sa tvojom decom - kazao je Zvezdan.

- Ne pitaš se kako je njima dok me svakodnevno vređaš? - upitala je Ana.

- Kako možeš svaki dan možeš da nam radiš ovo? - upitao je Zvezdan.

- Da li si svestan šta si ti meni uradio? - upitala je Ana.

- Ja tebi nikada ne bih radio ono što si ti meni - istakao je Zvezdan.

- Ti si mene ostavio samo jednom rečenicom za Novu godinu, da li si toga svastan? - upitala je Ana.

- Je*eš me ovde u mozak - rekao je Zvezdan.

Foto: printscreen

 

- Pred ''Zadrugu'' si rekao da ti treba mir, pa si zamolio moju mamu da vodi Slavka u selo. Da li si i tada dovodio onu malu kod nas? Da li ste spavali u našem bračnom krevetu? - upitala je Ana.

- Nismo bili u bračnom - kazao je Zvezdan.

- Kakve veze ima, imaš li ti gram savesti? Ti si dovodio nekog u naš stan da ga je*eš, a ti si govorio da sam okupirana poslom i da ti ne posvećujem pažnju. Zašto nisi želeo da se raziđemo i da mi iskreni sve kažeš? - kazala je Ana.

- Voleo sam te - rekao je Zvezdan.

- Kakva je to crna ljubav? Ja sam imala hiljadu razloga da odem od tebe, a jedan me je držao pored tebe, a to je ljubav prema tebi. Zaslužila sam da mi daš opciju da ne budemo zajedno, a da ja budem tebi od pomoći, a e da radiš sve ono Poslednji put sam saznala 2015. da si me pravrio - kazala je Ana.

- Kakav si ti špijun - kazao je Zvedan.

- Ovo nisi ti - rekla je Ana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija