• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/A.S.

21.03.2023

14:08

ANĐELA BILA SA BOGATIM RUSOM KOJI JE STARIJI OD SLAVNIĆA?! Otac je držao zaključanu, morala da posećuje psihijatra nakon svega?!

Printscreen

Rijaliti

ANĐELA BILA SA BOGATIM RUSOM KOJI JE STARIJI OD SLAVNIĆA?! Otac je držao zaključanu, morala da posećuje psihijatra nakon svega?!

Podeli vest

Kako izvor blizak Đuričićima tvrdi, Anđela je navodno bila u vezi sa čovekom koji je dosta godina stariji od nje, zbog čega ju je otac zatvorio u kuću i nije joj dozvolio da napusti porodični dom. Zadrugarka je zbog takvog stanja upala u depresiju, te je poseta psihijatru bila neizbežna.

Anđelu Đuričić je navodno otac držao zaključanu mesec dana u kući, kako bi je sprečio da se viđa sa bogatim biznismenom poreklom iz Rusije.

Cela situacija se odigrala pre nekoliko godina, kada je Anđela imala jedva 18 godina i kada se zaljubila u imućnog Rusa koji je u tom periodu imao kuću nedaleko od njenog porodičnog doma u Herceg Novom.  

Foto: Youtube printscreen

Anđela Đuričić

- Anđela je volela da se kreće s drugaricama po elitnim delovima Crne Gore. Imala je takvo društvo, sve mlade, lepe i zgodne devojke koje su od malih nogu učene da treba da jure novac i moć. Stalno su visile u Porto Montenegru, gde su samo stranci i bogataši. One su po društvenim mrežama gledale razne starlete i pevačice i shvatile su gde treba da se kreću da bi upecale lovatore. Uvukle su i Anđelu u tu priču jer je i ona sama bila imućna, pa je mogla da ih isprati. Visile su tamo 24 časa. Preko plaža, restorana i kafića. Svuda gde su mogle nekoga da sretnu. Ma svi su znali kakve su to devojke i čemu streme. Dok su se one opušteno šetkale, neko je stalno obaveštavao Anđeline roditelje šta se dešava - priča porodična prijateljica Đuričića.

Kako kaže prijateljica njenih roditelja, imućni Rus je bio dosta stariji od nje, imao je više godina čak i od Zvezdana Slavnića, što njen otac nije želeo da dozoli, te je navodno zatvorio svoju ćerku u kuću, i zabranio joj da izlazi van. 

- Kada su prevazišle kafiće, zašle su i u hotele. U jednom popularnom spa-centru upoznala je jednog Rusa, milionera koji tu ima kuću. Imao je mnogo para. Jedini problem bile su njegove godine. On je bio stariji i od Zvezdana. Viđali su se javno. Ljubakali su se pred svima. Kada je njen tata Veliša to saznao, našao je Rusa i malo je falilo da ga prebije. Anđelu je zaključao u kuću i nije joj dao nigde da izlazi. Bila je bukvalno vezana. Nije imala telefon. Kada mu se zaklela da neće više da vidi dedu Rusa, Veliša je rešio da je pusti - tvrdi odlično obavešten izvor.

Foto: Printscreen

Anđela Đuričić

Anđela je nakon toga navodno upala u depresiju i išla je kod psihijatra, kako bi se izvukla iz cele situacije, a sada je dodatno poljuljana nakon svega sa Zvezdanom. 

- Ona je bila u ozbiljnoj depresiji, išla je i kod psihijatra u to vreme. Nakon toga zaista se držala dobro i nije imala nijedan kiks. Sve dok se nije pojavio Zvezdan. Sada njena porodica ponovo preživljava pakao koji su preživeli kada je bila s Rusom. Njen tata je van sebe, on ponekad izgovara reči i koje ne misli. "Bolje da sam je tada prebio, barem sada ne bi ponovila istu grešku kao s prokletim Rusom. Kada bude izašla iz "Zadruge", ima da je zatvorim u podrum i neću je nikad pustiti. Ta luda ženska glava se nikada neće opametiti" izjavio je on u žaru besa i ljutnje jer Anđela ponavlja stare greške - završava izvor. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija