• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso/Informer.rs/A.S.

30.03.2023

07:59

POMIRENJE DEJANA I DALILE NA POMOLU?! Oglasila se osoba bliska Dragojevićima i sve otkrila: Čujem se sa njim stalno

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

POMIRENJE DEJANA I DALILE NA POMOLU?! Oglasila se osoba bliska Dragojevićima i sve otkrila: Čujem se sa njim stalno

Podeli vest

Huso Mujić otkrio je kako se čuje sa bivšim zetom stalno, a takođe je i otkrio kako je ispričao Dalili sve o Dejanovoj promeni vere i odlaska u Meku.

Huso Mujić, otac Dalile Dragojević oglasio se nakon što je njegov bivši zet, Dejan Dragojević, javno priznao da je promenio veru i da je u islamu već četiri godine, o čemu nije javno pričao do tada.

Huso je sada otkrio da li je znao za Dejanovu promenu vere, ali je otkrio i nepoznate detalje u vezi svoje ćerke.

Foto: printscreen

Huso Mujić i Dejan Dragojević

- Kako ću ja znati? Pa nisam ja sveznalica, otkud ja znam da je promenio veru. Jel on potvrdio? Pa ne znam, veruj mi, drago mi je ako je priznao. Bog ga pustio ako oće u te stvari. Ja ne želim da potvrđujem ništa, čovek kad bude došao verovatno će reći kako je i šta je, ja ne mogu da govorim u njegovo ime kad ne znam o čemu se radi - rekao je Huso.

Mujić je takođe otkrio i da li je došlo do njegovoj i Dejanovog susreta s obzirom da su ostali u kontatku.

Foto: Youtube printscreeen

Dalila Dragojević

- Čujem se ja sa njim stalno. Ja ću uvek ostati u kontaktu sa dobrim ljudima, tako i sa Dejanom. Nije me još uvek obišao, možda će sada kada je promenio veru kao što ste rekli, videćemo - kazao je Huso.

Za sam kraj Mujić je otkrio da li se čuo sa Dalilom nakon što je Dragojević priznao da je promenio veru, te je nagovestio da je na pragu potencijalno pomirenje tek razvedenog bivšeg para.

- Ja sam Dalili javio da je otišao u Meku, ona nije ni znala, ovo vam je jedina istina, a sve ostalo je laž - završio je Huso.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija