• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.04.2023

17:12

BIVŠI ZADRUGAR POČEO DA RADI KAO MENEKEN! Pevačica ga angažovala odmah nakon izlaska iz rijalitija

Privatna arhiva

Rijaliti

BIVŠI ZADRUGAR POČEO DA RADI KAO MENEKEN! Pevačica ga angažovala odmah nakon izlaska iz rijalitija

Podeli vest

Marko Smiljić bivši rijaliti učesnik, pored karijere MMA borca, oprobao se i kao meneken, kada je dobio poziv od pevačice Sanje Lazić da bude u njenom spotu za kaver čuvene pesme Dare Bubamare.

Bivši učesnik "Zadruge 6" i MMA borac Marko Smiljić počeo je da radi kao maneken.

Prve strasne scene je uradio sa pevačicom Sanjom Lazić koja je snimila kaver verziju pesme "Vero nevero", a koju u originalu izvodi Dara Bubamara.

- Konsultovala sam se sa saradnicima i odmah smo se dogovorili da angažujemo zadrugara Marka. Odlično se snašao na samom snimanju. Pričali smo i o budućoj saradnji, trenutno promovišem kavere ali i moju pesmu "U zlatu bih se kupala" posvetila sam se maksimalno karijeri preko zime nisam jer ne funkcionišem ali zato sada na proleće ja se budim - kaže pevačica.  

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija