• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

11.04.2023

19:01

ZADRUGARKA MORA DA PLATI MILION DINARA! Žestoko kažnjena zbog vređanja produkcije i kršenja ugovora, čelnici hitno reagovali

printscreen

Rijaliti

ZADRUGARKA MORA DA PLATI MILION DINARA! Žestoko kažnjena zbog vređanja produkcije i kršenja ugovora, čelnici hitno reagovali

Podeli vest

Zadrugarka je danas tokom svađe u Beloj kući žestoko udarila na produkciju rekavši da joj smeštaju priču, zbog čega je odmah kažnjena i mora da isplati milion dinara.

U Beloj kući došlo je do još jednog haosa između Sanje Grujić i njenog dečka Marka Stefanovića, nakon što se povela polemika oko toga sa kime je zadrugarka bila prisna u prošloj sezoni "Zadruge".

Sanja je na sve načine pokušala da dokaže da nije bila intimna sa Markom Janjuševićem Janjušem, već samo sa Filipom Carem, a kako joj niko nije poverovao, ona je pobesnela i u jednom trenutku sve svalila na produkciju, rekavši da joj namerno nameštaju priču. Produkcija je hitno reagovala i ova izjava će zadruagrku puno koštati. 

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Sanja Grujić

- Car za mene nije više drug, on je mene spojio sa Sanjom. Ja sam direktno sinoć bio umešan u neke stvari. Bili smo zajedno u etno selu, a ne znam da li se ljudi sećaju kada me je Sanja prozivala za fizički izgled. A sada ja moram da kažem, Sanja i ja se jesmo zezali, a se*sa nikada nije bilo. I da je bilo i da nije, ja bih rekao da nije bilo - rekao je Janjuš.

- Malo mi je kontradiktorno - rekla je Slađa.

- Ja moram da kažem da ne želim da imam problem sa ovim dečkom - rekao je Janjuš.

- Ja imam zamerku na Sanju, ne na Janjuša. Ja ne želim da mi iko prebacuje bilo šta na neke devojke, ali neću da me predstavljaju kao nemoralnog, a ispada da je ona gora od mene - rekao je Marko.

- Janjuš i ja smo se družili na početku, spavala sam kraj njega prošle godine, a Filipova teorija je da sam ja bila intimna ispod pokrivača, jer Janjuš i ja nikada nismo bili intimni ispod pokrivača - govorila je Sanja.

- Mene nervira kada mene neko gleda u oči i laže - govorio je Marko.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Sanja Grujić i Marko Stefanović

- Nikada nije bio se*s - rekla je Matora.

- Sanja da li si spavla sa Filipom? A sa Janjušem? - upitao je Mića.

- Sa Carem jesam, a sa Janjušem nisam - rekla je Sanja.

- Nemoj da me lažeš, ja sam te pitao jasno da li si bila intimna sa još jednim muškarcem u zadruzi. Ja sam ti rekao da ne komentarišeš Cara - upitao je Marko.

- Ja mogu da kažem da je produkcija namestila sve ankete i da voditelj aludira na te priče - rekla je Sanja.

Zbog pominjanja produkcije i vređanja iste, Veliki šef je doneo odluku da Sanja Grujić bude kažnjena sa milion dinara! Poznato je da je zadrugarima ugovorom zabranjeno da pominju članove produkcije u negativnom kontekstu.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija