• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.05.2023

22:29

ANĐELA MORALNA GROMADA, HVALI SE CIMERKAMA, HVATA NA SUZE I BEBU! Crnogorka tripuje da je Zveki voli, mala je spremna na sve!

Printscreen

Rijaliti

ANĐELA MORALNA GROMADA, HVALI SE CIMERKAMA, HVATA NA SUZE I BEBU! Crnogorka tripuje da je Zveki voli, mala je spremna na sve!

Podeli vest

Anđela Đuričić pozvala je Milicu Veselinović i Šarmen Soraju Leoni Altman u goste u izolaciju, pa im ispričala da se pomirila sa Zvezdanom Slavnićem. Mlada ljubavnica je potencirala da je ona devojka za vezu i brak.

Mlada ljubavnica je nakon prozivki, uvreda i neverstva sa starletom Majom Marinković pružila Zvekiju drugu šansu, pa je rešila da se pohvali drugaricama. 

- Mi smo u vezi dva dana, pomirili smo se. Znate vas dve, Aleks, Matora, Anita, Mića i to je to. Nećemo da širimo dalje, ovako je dobro - rekla je Anđela Đuričič.

Šarmen je bocnula Anđelu pa joj je prenela da se u Beloj kući spekuliše da Zvezdan Slavnić sa njom nema ozbiljne namere.

- Svi pretpostavljaju i misle da ste k*es varijanta. Sprdaju se svi, misle da te opet nešto loži - rekla je Šarmen.

Foto: printscreen

 

Crnogorka je objasnila svojim cimerkama da je ona poštena devojka i da nije za kombinaciju.

- Toga nema kod Anđele. Svaka druga bi to uradila, da se ne lažemo, ali ja nisam ta. Mislim da vam je svima jasno. Proplakala sam more suza. Svi znamo da sam ja jedna devojka, on je sa mnom bio u vezi. Deci smo smišljali imena. Sve je jasno! - rekla je Anđela.

U Beloj kući se po ćoškovima šuška da je mlada ljubavnica rešila da ostane trudna sa Slavnićem, ubeđena je da će onda ostati sa njom.

Zadrgari kažu da će je ponovo prevariti i da se ljudi kao on ne menjaju, da je sa njom samo zbog rijalitija i gledanosti. 

Crnogorki imponuje da bude sa nekim ko je "poznat" u svetu kriminala, želi sebi da obezbedi lagodan život, a kako se spekuliše spremna je na sve. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17