• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

19.05.2023

14:29

ANĐELA ŽELI DA JE DISKVALIFIKUJU! Đuričićeva donela zvaničnu odluku nakon raskida sa Zvezdanom, molila produkciju

Youtube printscreen/Zadruga Official

Rijaliti

ANĐELA ŽELI DA JE DISKVALIFIKUJU! Đuričićeva donela zvaničnu odluku nakon raskida sa Zvezdanom, molila produkciju

Podeli vest

Nakon još jednog raskida sa Slavnićem, Anđela je zatražila od Drveta da je lažno diskvalifikuju iz "Zadruge" kako bi videla Zvezdanovu rekaciju.

Anđela Đuričić otišla je kod Drveta i poverila mu se o svom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem. Mlada Crnogorka istakla je da su se njih dvoje ponovo posvađali i raskinuli, kao i da ne želi više da mu prelazi preko nekih reči i dela jer smatra da nije zalužila takav tretman od svog partnera. 

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Anđela Đuričić

- Sve je počelo pre dva dana, kada je on imao sukob sa Anom, nakon toga nije hteo da razgovara sa mnom. Ja sam ga posle emisije pitala kako je. On mi je rekao da nije dobro, ali je otišao da spava. Sinoć je došao u emisiju, ali ceo dan nije komunicirao sa mnom, a ni sa drugim ljudima. Jedino što je bilo pred emisiju što mi je prebacio šta sam obukla - započela je Anđela razgovor sa drvetom.

Ona je zatim otkrila kako je došlo do sukoba između nje i Zvezdana.

- Došla je emisija gde sam se ja raspravljala sa Majom oko haljine, meni je smešno šta devojke rade. On je meni prebacio kako se ja ponašam. On je meni zamerio što sam se svađala sa Majom, pa je rekao da je bolje da budemo drugovi do kraja rijlitija. On kada je nerovozan, ja ne smem da odgovorim na pitanja, pa mi je potom rekao da se iselim iz izolacije, nakon toga on je mene jurio, ja sam išla u pab. Vređao me je da sam folirant, da glumim, a ja sam mu rekla da izađe jer ne moram da ga slušam. Ja sam htela da se smirim, a nisam htela da pravim scene, a on me je ucenio da će da mi baci stvari i ja sam nakon toga otišla kada on nije bio tamo, ja sam se iselila. On je nakon toga tražio da razgovramo, posle razgovora sa Anom, hteo da priča sa mnom, ali ja nisam htela. On se nadao da ćemo se pomiriti, ali ništa od toga - nastavila je Đuričićeva.

Đuričićeva je zatim ispričala da ne želi više da trpi takvo Zvezdanovo ponašanje jer nije zaslužila nakon svega što je prošla sa njim. 

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Anđela Đuričić u Rajskom vrtu

 

- Neću ja da tripm to, on kao da se sprda sa mnom, on čas jedno, čas drugo, meni se sve menja i gorim. Ja ne želim to, teško mi pada. On meni stalno traži razloge za raskid. Priča kako je umoran od svega, a sa njiim sam prošla sito i rešeto. Neću to da trpim više. Ja se borim, ali me je doveo u stanje šoka, jer se ja borim za čoveka koji želi da raskine sa mnom, a on opet razgovara sa bivšom ženom posle ko zna koliko puta, ja sam okrenula list, neću da ponovo ovo prolazim, neću, vratila sam se u krevet i to mi treba da odmorim od svega. On meni govori da me voli, a ovako nikada nije rekao da me voli pred ljudima, čudno mi je da čovek koji ima emociju prema meni radi mi te stvari. Međutim da ima emciju prema meni, ne bi ni to uradio. Čekam da vidim kako će da se ponaša u emisiji. Nema poente drugačije - nastavila je zadrugarka.

Anđela je zatim zatražila od Drveta mudrosti da bude diskvalifikovana kako bi videla Zvezdanovu reakciju. 

- Ana i Zvezdan su sinoć izgladili odnos, a meni smeta što oni i dalje pričaju. Ja jedva čekam da čujem o čemu su oni pričali. Nego Drvo ja bih volela da budem diskvalifikovana da bih videla kako će Zvezdan da reaguje, mene zanima kako će to da izgleda - saopštila je Anđela svoju konačnu odluku, koja je zatekla i Drvo, iako se samo radi o predlogu da to bude mali eksperiment, a ne stvarna diskvalifikacija.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17