• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer

26.05.2023

12:10

ANĐELA NOSI PORODIČNO PROKLETSTVO!? Đuričićevu prati zla kob, mora da se pokaje pod Ostrogom, to joj je jedini spas!?

Printscreen/Pixels/REUTERS/Stevo Vasiljević

Rijaliti

ANĐELA NOSI PORODIČNO PROKLETSTVO!? Đuričićevu prati zla kob, mora da se pokaje pod Ostrogom, to joj je jedini spas!?

Podeli vest

Familija porodice Đuričić otkrila je ukletu tajnu porodice. Kako kaže izvor, Anđela Đuričić je upropastila porodicu o kojoj primorje bruji zbog Anđelinog nemoralnog i sramotnog ponašanja, a kako dalje navodi, ne čudi je što Đuričićeva prolazi kroz ljubavnu dramu sa Zvezdanom Slavnićem, jer je to greh predaka koji cela porodica ispašta.

Foto: Printscreen

- Anđela i njena porodica su dobili u amanet da okaju grehe predaka. Oni svi porodično ispaštaju nekakva zlodela dalekih predaka, a kako su meni pričale starije babe iz naše familije, ta zla kob porodicu prati preko sto godina, valjda se tajna spasenja krije pod Ostrogom, gde je zakopana tajna prokletstva - priča ona za Svet i dodaje:

- Iste te stare babe koje se i te kako razumeju u proklestva daljih pokoljenja koja posle ostanu na naplati narednim generacijama, lično su meni rekle kada je poginuo Anđelin brat da oni svi porodično moraju u crkvi da se pokaju za sve grehe tih predaka, i to bi najbolje bilo da na to pokajanje i ispovest odu nakon velikog posta pred Vaskrs ili Božić, tada je jedino moguće da se iskaže iskreno pokajanje pred Bogom.

Anđelina rođaka se osvrnula i na njeno ovogodišnje učešće u ''Zadruzi.''

Foto: printscreen

Anđela i Zvezdan

- Mučenica, jedva je preživela gubitak brata, a sada pati i zbog nesrećne ljubavi, nije ona loša devojka, poštena je, malo je ponela ta slava, ali bože moj, pa i mene bi, samo me tamo niko ne zove. Dete se zaljubilo, ko da se to nekome ne dešava. Samo neka je ona ocu i majci živa i zdrava, a sve te bruke i olajavanja prođu. Mene više brine nesreća koja je prati u stopu, pa ću joj objasniti kako da pomogne sebi i spase se novih tuga i tragedija. Samo nek se okane Zvezdana, ako mu rodi dete, crno joj se piše.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija