• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/T. M.

29.05.2023

07:00

DISKVALIFIKOVANI ZADRUGARI OSTALI BEZ PREBIJENE PARE! Zvezdan i Anđela izgubili 194.000 evra

printscreen

Rijaliti

DISKVALIFIKOVANI ZADRUGARI OSTALI BEZ PREBIJENE PARE! Zvezdan i Anđela izgubili 194.000 evra

Podeli vest

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić duguju TV Pink 100.000 evra zbog toga što su diskvalifikovani iz "Zadruge" . Njih dvoje neće dobiti ni honorare, pa je tako bivši robijaš "lakši" za 64.000 evra, a njegova devojka za 30.000.

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić izgubili su čak 194.000 evra zbog diskvalifikacije iz "Zadruge"! Oni su u petak izbačeni iz rijalitija zbog nasilnog ponašanja! Mlada Crnogorka je kažnjena jer je tukla Maju Marinković, a njen dečko zato što je sa letvom u rukama demolirao spavaću sobu u Beloj kući. Oni su po izlasku iz rijalitija otišli kod Moke Slavnića u stan na Novom Beogradu zbog toga što su ostali bez novca i nisu imali gde da odu.

Foto: printscreen

Anđela, Moka, Zvezdan


- Anđela i Zvezdan duguju čelnicima televizije Pink ukupno 100.000 evra, svako po 50.000, koliko iznosi kazna za diskvalifikovane takmičare. Pošto zbog neprimerenog ponašanja neće dobiti ni honorare, njih dvoje su u minusu još 94.000 evra. Zvezdan je mesečno dobijao 8.000 evra, pa je njegova zarada po izlasku iz rijalitija za osam meseci trebalo da iznosi 64.000 evra. S druge strane, Anđela je ušla dva meseca kasnije, i njen honorar je bio 5.000 evra mesečno, pa je ona u gubitku 30.000 - započinje priču naš izvor i dodaje da se ljubavnici hvataju za glavu jer ne znaju kako će da vrate novac produkciji "ružičaste televizije":
- Njih dvoje nemaju prebijene pare. Oni su nakon diskvalifikacije otišli na Novi Beograd kod Zvezdanovog oca Moke, koji ih je oberučke primio u stan. Zvezdan je očajan što ne samo što neće kupiti stan, koji je planirao da pazari po izlasku iz rijalitija, nego i što će morati da vraća dugove. Anđela još nije svesna šta se zapravo dogodilo, a Moka je pola dana preplakao, nakon što ih je primio kod sebe. On im je poručio da im se divi što su uspeli da izdrže toliko vremena u zatvorenom prostoru i što su svima pokazali da se iskreno vole. Takođe im je rekao da ne brinu za novac jer će im on finansijski pomagati.

Foto: E-Stock, printscreen

Zvezdan i Anđela

Pošto se Zvezdan i Anđela nisu javljali na telefon, pozvali smo Moku, koji je priznao da pomaže sinu i budućoj snajki.

- Oni se trenutno odmaraju, a ja sam u prodavnici, kupujem im hranu. Umorni su od svega i moraju da se naspavaju! San im je najbitniji posle rijalitija, ali i kuvana jela koja ću im spremiti. Anđela se čula sa svojom porodicom, u kontaktu su, tako da je sve u redu - kaže za Informer bivši košarkaš.

Foto: Foto: Goran Todorović

Moka Slavnić

Moka Slavnić dodaje da mu je krivo što su mu sin i snajka ispali nedelju dana pred superfinale:
- Žao mi je što nisu ostali do kraja, jer sam siguran da bi zauzeli neko od prva tri mesta. Mogli su da uzmu i neku kintu! Njih narod voli i podržava, a pogotovo Anđelu, jer je divna. Ne znam da li će pobediti Ana Ćurčić ili neko drugi! Moja bivša snajka je pokazala svoje pravo lice, tako da ne verujem da će osvojiti prvo mesto. A i ne zanima me, "Zadrugu" više neću pratiti jer moj sin nije tamo.


Maja i Ana plakale
zbog Zvezdana

Zvezdanova bivša supruga Ana Ćurčić i njegova bivša rijaliti devojka Maja Marinković plakale su kada je Slavnić napustio "Belu kuću" u Šimanovcima.
- Žao mi je što je Zvezdan izbačen, veliki novac je izgubio. Ali sam je kriv za to! - rekla je uplakana Ana, a Maja je plačljivim glasom dodala:
- Šteta što je sebi dozvolio neke stvari pred sam kraj. Zvezdan je veliki čovek, iskreno mi je žao što je napravio haos. Anđele mi nije žao, ona je zaslužila diskvalifikaciju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17