• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/T. M.

10.06.2023

07:00

UDAJU SE ANA, ANĐELA, ALEKS I MAJA! Najveće zvezde "Zadruge 6" imaju velike planove!

Zoran Sinko/Drjan Živančević/ATA Images

Rijaliti

UDAJU SE ANA, ANĐELA, ALEKS I MAJA! Najveće zvezde "Zadruge 6" imaju velike planove!

Podeli vest

Ana Ćurčić se udaje za Acu Bulića i pokreće privatni biznis, njen bivši Zvezdan Slavnić se ženi Anđelom Đuričić i pokreću svoj rijaliti, Aleks Nikolić se seli u Crikvenicu kod Filipa Cara i postaje domaćica, a Maji Marinković je otac Taki našao bogatog muža!

Najveće zvezde "Zadruge 6" planiraju venčanja vrlo brzo posle superfinala, saznaje Informer! Prva će na ludi kamen stati Ana Ćurčić, i to sa bivšim dečkom Acom Bulićem, dok će se njen bivši muž Zvezdan Slavnić oženiti sa Anđelom Đuričić! Svadbu planiraju i Aleks Nikolić i Filip Car, ali i Maja Marinković, kojoj je otac Radomir Taki Marinković već našao bogatog muža!
Kako saznaje Informer, biznismen iz Beograda Aca Bulić priprema pravo iznenađenje za svoju prvu ljubav Anu Ćurčić!

Foto: Printscreen

Ana Ćurčić

- Bulić je već uplatio egzotično letovanje za Anu i za njega, a planira da s njima krene i kuma Milena Kačavenda i njegov prijatelj, koji će biti svedok na venčanju. Njih četvoro će uskoro privatnim avionom krenuti u luksuzan rizort, ali nije hteo da nam otkrije koja destinacija je u pitanju - kaže naš izvor.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aca Bulić i Anina majka Mila

Velika ljubav


I sam Bulić je potvrdio da ima ozbiljne planove sa Anom:
- Gajim posebnu emociju prema njoj, ona je zaslužila moju ljubav i imam ozbiljne planove, ali ne bih vam otkrivao šta i kako, to je između nje i mene i intimno je... Ako pristane, vodim je na odmor. Videćemo šta će biti u narednom periodu sa nama. Voleo bih da s njom budem ceo život, ona je moja najveća ljubav i to svi znaju!
I Anina majka Mila bi volela da joj Aca bude zet:
- Ako se realizuje svadba Ane i Ace, biću najsrećnija! Volela bih da mi on bude zet, njih dvoje su ceo život povezani posebnom emocijom. Zvezdan mi nikad nije bio zet i s njim nisam ni pričala preterano, dok je Bulić uvek bio uz mene. Mogu da vam otkrijem i da će moja ćerka pokrenuti svoj biznis od septembra, za nju je završena rijaliti karijera...

Foto: printscreen instagram

Zvezdan i Anđela


I Anin bivši Zvezdan Slavnić je rešio da se skrasi.
- Zvezdan i Anđela planiraju svadbu, ali i svoj rijaliti! Njih dvoje su već snimali neke scene iz kreveta, koje će emitovati u rijalitiju na Hajp televiziji. Anđela je, naravno, presrećna što će se udati za Zvezdana i što će se njihova svadba prikazivati na televiziji - kaže naš izvor.

Maji Rasta piše pesme

Foto: ATA Images

Aleks i Filip Car


Venčanje planiraju i Aleks Nikolić i Filip Car.
- Njih dvoje se sele u Crikvenicu i tamo će napraviti veliku svadbu. Aleks je, verovali ili ne, rešila da se povuče iz javnosti i postane domaćica - priča naš izvor.
I Maja Marinković ima velike planove. Kako saznajemo, starleta je rešila da postane pevačica, a pesme joj piše Rasta. A da joj krene i na privatnom planu, potrudiće se njen otac Radomir Taki Marinković.

Foto: printscreen instagram

Maja Marinković


- Čekam da je upoznam sa jednim baš imućnim muškarcem koji je lud za njom. Voleo bih da se Maja uda za njega, možda se to desi u avgustu. Neću vam ništa reći o njemu jer on ne želi da se eksponira - kaže Taki.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija