• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević/Ana Stanojević

10.06.2023

11:41

NI PRED OCEM SE NE STIDI! Maja Marinković bez blama pokazala međunožje, pa iskipele silikone jedva uspela da ukroti!

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

NI PRED OCEM SE NE STIDI! Maja Marinković bez blama pokazala međunožje, pa iskipele silikone jedva uspela da ukroti!

Podeli vest

Maja Marinković napustila je "Zadrugu" kao šestoplasirana, a po izlasku iz "Bele kuće", neposredno pre davanja izjave sedmoj sili, servirala je pun paket ispod haljine okupljenim fotoreporterima.

Sve do proglašenja pobednice, te dolaska u studio Ane Ćurčić i Aleksandre Nikolić, zadrugarka koja je privukla najveću pažnju fotografa bila je, uvek skandalozna, Maja Marinković.

Nakon što je izbačena iz kuće kao šestoplasirana, Maja je potrčala u zagrljaj ocu Radomiru Takiju Marinkoviću, obučena u zlatnu haljinu s izrezima, da bi onda ispozirala, pokazavši i šta krije ispod toalete.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Servirala međunožje... Maja Marinković

Kada je reč o međuljudskim odnosima unutar "Bele kuće" u kojoj je provela devet meseci, Marinkovićeva je, u svom stilu, oplela po ostalim zadrugarima, ističući da joj je žao Zvezdana Slavnića, te da u ljubav pobednice i Filipa Cara - ne veruje.

- Što se Zvezdana tiče, jako mi je žao što je otišao, iako on nije diskvalifikovan zbog mene. Sam je izašao. Imao je trenutak slabosti. Krivo mi je zbog njega, iako je on, da tako kažem, negativan lik. Što se Anđele tiče, nije mi je žao. Bila je nasilna prema meni - kazala je Maja, pa se osvrnula na odnos Cara i Aleks:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Maja Marinković

- Aleksandra je jedan običan folirant! Ta veridba je jedno obično prikupljanje fanova. Ne mogu meni da prodaju maglu. Koja crna prava ljubav. Vređa mi sve to inteligenciju. Ja nisam kao oni, ja sam samostalan rijaliti igrač - zaključila je Maja.

Ostatak intervjua Maje Marinković pogledajte u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jebem mamu ćetničkom okotu

pre 10 meseci

Bolesna srpska poturad,,,koje odvratno shizofreno društvo ta srbija ljigava fuj

Nada

pre 10 meseci

Kakva joj je ono rupetina medju nogama ? UZAS !

Brkoni_

pre 10 meseci

Pa zar vas mecena vucko d chetnik nije ukinuo rijalitije!? ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija