• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.M/S.S.

10.06.2023

19:03

ŠAH MAT! OVO JE PRAVA ISTINA! Ivana bez dlake na jeziku zapušila usta bivšem!

Facebook printscreen

Rijaliti

ŠAH MAT! OVO JE PRAVA ISTINA! Ivana bez dlake na jeziku zapušila usta bivšem!

Podeli vest

Ivana Šašić je rešila da stane na put izjavama njenog bivšeg supruga Bojana Simića. Pevačica ističe da ona nikada nije bila u sukobu sa njegovom porodicom, a onda je otkrila do sada nepoznate detalje.

Bivša učesnica rijalitija tvrdi da je Bojan prošle godine optužen za porodično nasilje i da ne govori sa svojom porodicom.

- Sa Bojanovim bratom i snajkom sam uvek imala dobar odnos pun postovanja. I sa njima ostala u kontaktu,bez obzira sto Bojan odavno nismo u braku. On je taj koji je u svađi sa bratom i njegovom porodicom do kraja života, baš zbog tog porodičnog nasilja koje se dogodilo prošle gdine.

Ivana Šašić smatra da njen bivši nije korektan, jer u lošem kontekstu spominje ženu svog brata. 

Foto: printscreen facebook

 


- Jadno je što meša snajku koju je nazivao nerotkinjom i grbavom, a kao i što ih je nazvao grbavcima. Bogu dragom oni žive u svom svetu, sa svojom devojčicom, a čula sam da očekuju i drugo dete. Veliko poštovanje imam prema njima. Meša ih bez potrebe, postavlja se pitanje, zašto ne ode na brdo u kuću gde je odrastao? Nije njegova! 

Pevačica se dotakla i incidenta.

Foto: printscreen instagram

 

Zakon u državi Srbiji je takav da se daje zabrana prilaska,bez obzira gde se ko nalazi. Nista ja tražila. Nadam se da će se uskoro zakon izmeniti i da ce biti strožiji za nasilnike, za pretnje,uvrede. Jednostavno će biti žena zastićena kao u celom svetu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija