• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

17.10.2018

09:19

LUNA IDE POD NOŽ! Ovaj potez promeniće joj izgled iz korena!

Rijaliti

LUNA IDE POD NOŽ! Ovaj potez promeniće joj izgled iz korena!

Podeli vest

Luna Đogani otkrila je cimerima da nije zadovoljna svojim izgledom i da će se po izlasku iz rijalitija ići na korekciju

Naime, ona se otvorila cimerki Nataši Moskvi i ispričala da nije zadovoljna veličinom svojih grudi. Nataša ali i fudbaler Nemanja Tošić koji se zatekao tu, podržali su Lunu u ovoj odluci.

 - Fale mi grudi da kad obučem kupaći ili majicu to lepo izgleda, a ne da sam ravna ovako. Uradiću silikone i imaću i ja lepe grudi -  rekla je Luna, a Nataša ju je posavetovala da ne treba da pretera s veličinom.

 - Ma da, trojku ću da uradim. Neću prevelike i one uzdignute sa velikim bradavicama koje se vide kroz garderobu. Nije mi lepo kad bez brusa nose majice i bradavice se devojkama naziru. Ti si lepe uradila. Sviđaju mi se i grudi Aleksandre Subotić jer deluju prirodno i meko, imaju lep pad, a nisu kao Stanijine i još kod nekih ovde, uzdignute i tvrde - rekla je Luna.

Bivša Tuđmanova snajka je potvrđivala Lunine reči i pohvalila njen izgled.

 - Ti si visoka i vitka, imaš dobru liniju i sa silikonima ćeš biti top riba -  rekla je Moskva.

Luna se nedavno i Mikiju poverila da će raditi grudi, ali on ju je odgovarao od tog zahvata.

 - Ti si mnogo visoka i imaš građu uz koju ne idu velike grudi. Nemoj ništa da radiš, tako ti je dobro -  rekao je blogerki Đuričić.

Foto: Inforemer

U ranijim razgovorima o izgledu, u rijalitiju, Luna je otkrila da je razmišljala o još jednoj operaciji kojom bi se ulepšala. Pričala je da joj smeta kad je prozivaju da ima veliki nos, ali da ipak nije odlučila da ode pod nož da bi ga smanjila.

 - Oni koji me vole i znaju najbolje kažu da je ovaj nos kakav imam jedna od mojih ključnih karakteristika, i da sam to ja. Kad bih ga operisala, to više ne bih bila ja, prepoznatljiva Luna -  ispričala je Luna.

Anabela ističe da ćerku podržava za sve što odluči, pa tako i za silikonske grudi.

 - Rodila majka zgodnicu svoju. Moramo i te si*e još da kupimo kad smo već sve pokupovali -  napisala je Anabela.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
anja

pre 5 godina

nema vise prirodnih,postaje sve odvratna plastika!ne znam kako se muskarcima ne gade ti silikoni?btw,luna, ne vrijedi tebi ni vece grudi,imas gradju kao muskarac,ramena kao trokrilni ormar,sa silikonskim sisama bit ces kao karikatura!

branko1

pre 5 godina

Mani grudi nego uradi dole još jednu "onu stvar".To će ti omogućiti da ispuniš sve svoje želje I potrebe

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija