• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

11.11.2018

10:18

(VIDEO) PUKLA LJUBAV!  Aleksandra Subotić RASKINULA SA DAVIDOM i poručila mu: Počeću da te mrzim!

Rijaliti

(VIDEO) PUKLA LJUBAV! Aleksandra Subotić RASKINULA SA DAVIDOM i poručila mu: Počeću da te mrzim!

Podeli vest

Aleksandra Subotić i David Dragojević nisu prestajali sa svađama tokom cele večeri. Zadrugarka je sve vreme prebacivala svom dečku kako je zapostavljena i da joj ljubav koju ona pruža nije uzvraćena

Kako je David nominovan za izbacivanje, on će još jednu noć provesti u izolaciji, a Aleksandra je insitirala da ostane u njegovom krevetu u izolaciji.

David joj to nije dozvolio i poručio joj da izađe iz sobe, ona se rasplakala, pa mu poručila da prekidaju svaku komunikaciju.

Foto: printscreen RTV Pink

- Od sutra ti i ja prekidamo svaku komunikaciju. Nemoj da si mi se sutra obratio. Oterao me dečko zato što se okupao - pričala je jecajući Aleksandra.

Subotićeva se pribojava da je sa Davidom sve bila greška, pa je svoju bol podelila sa Zerinom Hećo.

Foto: printscreen RTV Pink

- Meni uopšte nije do ovoga. Ja ne želim da od svoje veze pravim šou program. To nije ono što želim. Ja mogu sve, ali kad on nije tu, ne mogu ništa. Problem je što ja osećam nepažnju. Nije meni da ću da ga izgubim. Mene brine šta šta ako nestane sve što sam volela  - priznala je Aleksandra. 

Foto: printscreen RTV Pink

Potom su njih dvoje opet nastavili raspravu, Aleksandra nije prestajala da plače i prebacuje Davidu zbog toga što se ona loše oseća, a njega krivi da za ovu situaciju.

- Vidiš li kakav si ti, a kako se ja osećam. Počeću da te mrzim, tebi se je*e za mene. Znaš koliko mi je teško, a ti bi da spavaš - prekorela je Aleksandra Davida.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlada

pre 5 godina

Aleksandra, slusaj sta ti mama kaze, vidis bila je u pravu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija