• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

23.01.2019

09:06

(VIDEO) MILJANA VRATILA ZOLI PRSTEN, on kroz suze priznao: Ne mogu da budem između dve vatre!

Rijaliti

(VIDEO) MILJANA VRATILA ZOLI PRSTEN, on kroz suze priznao: Ne mogu da budem između dve vatre!

Podeli vest

Lazar Čolić Zola nije prisustvovao žurki i legao je u krevet u izolaciji. Primetivši da ga nema, Miljana Kulić je otišla do njega kako bi videla u čemu je problem. Kako nije dobila zadovoljavajući odgovor, novopečena verenica je vratila prsten di-džeju

Naime, Miljana je upitala Zolu, zašto je plakao i zašto ne prisustvuje žurki, a kako je mislila da je laže i da je pravi razlog za to njena mama, Marija Kulić ona mu je vratila prsten, a on ga bacio na pod.

 - Dobro ja vidim da ovo nikuda ne vodi. Evo ti (skinula je Miljana prsten sa ruke). Ja ne mogu da budem između dve vatre. Rekao si da nikada nećeš uvredi moju majku. Meni se čini da ti igraš igru -  rekla je Miljana Zoli i vratila mu prsten.

 - Ma ja neću nikome da ćutim, ja ne mogu da dopustim da meni neko kaže da sam mutav. Ja nisam znao da si ti neko dete na koje može da utiče mama - uzvratio joj je Zola besno.

Miljana je potom vratila prsten na ruku, rekavši da ga on svakako lično nije kupio, već osoblje iz produkcije i da će ga ipak zadržati.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mira

pre 5 godina

Tacno, verila se sa Produkcijom. Nije fer da joj ugovaraju veridbe i vencanja i da je bacaju u probleme i sa roditeljima a sve da bi bila veca gledanost. Budite realni, ovim postupcima se ne povecava gledanost, ko gleda gleda, ko ne gleda, ne gleda. Gledaoci su iritirani namestanjem parova i dogadjaja i pobedama na takmicenjima. Ja pratim ovde a vrv bi gledala da je posteno pa ko pobedi pobedi

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija