• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/alo.rs/Informer.rs

01.03.2019

15:06

(VIDEO) PRETI JOJ DISKALIFIKACIJA?! Luna RAZLUPALA sve pred sobom, a onda je napisala 6 reči na zidu! Ovo je poruka PRODUKCIJI!

Rijaliti

(VIDEO) PRETI JOJ DISKALIFIKACIJA?! Luna RAZLUPALA sve pred sobom, a onda je napisala 6 reči na zidu! Ovo je poruka PRODUKCIJI!

Podeli vest

Luna Đogani je raskinula danas sa Markom Miljkovićem na najgori mogući način, a onda je krenula da ruši sve pred sobom...

Đoganijeva ne može da podnese da bude ostavljena, te je počela da divlja.

Ona je histerisala, govoreći da je upropašćena, a zatim je lomila kamere i inventar po "Zadruzi". Ona je zatim flomasterom na zidu napisala:

Foto: pink.rs

- Sad i nikad više u rijaliti!

Luna je napravila ozbiljnu štetu, i teško da će ovoga puta uspeti da prođe bez kazne, koliko god da je privilegovana u odnosu na druge učesnike rijalitija.

POGLEDAJTE VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
JaPaja

pre 5 godina

Ma kad Miljanu nisu izbacili a tukla , krala i lomila nema ni ovde nikakve kazne sem ako se Mitrovic ponovo ne umesa pa kao na Suboticki pokazujne svu svoju silinu i moc koju ima.

VESNA

pre 5 godina

Nikad više u rijaliti!!! Nemoj da ugrožavaš zdravlje, brukaš familiju i sebe i dozvoljavaš da budeš meta podsmeha javnosti, a posebno osoba koje ti nisu ni do kolena. Priberi se !!! Izdrži još malo, koliko možeš ili moraš. Nemoj da ponovo ulaziš u vezu sa Markom. Dečko se (ako nije folirant) možda u nekom ranijem trenutku i zaljubio u tebe, ili je sebe ubedio u tako nešto. Ali toga više nema, jer, ko se voli taj se ne raspravlja svaki dan oko svega i svačega i ne analizira svako malo svoju vezu, nego je živi i uživa u njoj! On ti baš ni po čemu ne odgovara. Sasvim ste dva različita sveta, mentaliteti vam se ne podudaraju, ni interesi. Batali ti to ! A kad izađeš, poradi malo na sebi, možda se malo i doškoluj ili stekni neku novu veštinu, nađi pristojan posao ovde ili u inostranstvu. Mlada si, napolju ima puno divnih momaka, koji nisu ni Sloba, ni Marko, sa kojima nikada ne bi bila srećna u realnom životu.

Micko

pre 5 godina

Sirota žena, skroz oćelavi od sirne sikiracije!!

Gagi

pre 5 godina

Bubuljicava se iznervirala. Kao nije znala kakva je. U privatnom zivotu nema od cega da zivi jer nikakvu skolu nije zavrsila pa joj je jedini izlaz rijaliti da uzme neku kintu.

maki

pre 5 godina

Zasto Milica i Zeljko Mitrovic forsiraju Kiju kockar sta se to desava ja i moje prijateljice vidimo mnogo dobroh iobrazovani i lepih devojaka ! U cemu je stvar sta to ima kija osim zahvaljujuci Molici i Zeljku 1 Pa narod nije glup ako se radi o postenju te iste.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija