• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

02.03.2019

23:44

(VIDEO) VELIKI ŠEF KAZNIO VLADU! Prekršio pravilo Bele kuće, evo šta je uradio!

Rijaliti

(VIDEO) VELIKI ŠEF KAZNIO VLADU! Prekršio pravilo Bele kuće, evo šta je uradio!

Podeli vest

Nakon što su zadrugari doneli odluku da Vladimir Todorović bude prvi nominovani za izbacivanje iz Bele kuće, usledilo je pismo iznenađenja

Voditelj Ognjen Amidžić pročitao je pismo Velikog šefa u kom je oštro kaznio Vladu.

Foto: Printscreen TV Pink

- Zadrugari, doneli smo odluku da Vlada bude kažnjen nedeljnim honorarom zbog nespavanja u izolaciji - pročitao je Ognjen.

Foto: Printscreen TV Pink

Podsetimo, Vladimir nije prespavao u izolaciji, nakon što je Zerina Hećo doživela emotivni pad i sebi obrijala glavu, te se on poverio zadrugari da ne može da je gleda, budući da je svoje roditelje sahranio bez kose.

(VIDEO) UKUĆANI OGORČENI ZERININOM ODLUKOM! Smatraju da je NAMERNO OBRIJALA GLAVU! Kada bude čula šta su pričali NEĆE JOJ BITI DOBRO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija