• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.03.2019

07:49

(VIDEO) ZADRUGARI SE ŠOKIRALI KADA SU ČULI KO IDE KUĆI: Zerina Hećo NAPUSTILA ZADRUGU!

Rijaliti

(VIDEO) ZADRUGARI SE ŠOKIRALI KADA SU ČULI KO IDE KUĆI: Zerina Hećo NAPUSTILA ZADRUGU!

Podeli vest

Čak ni u igri, koja joj može doneti dupliranje glasova, nije želela da učestvuje!

U subotu su u Beloj kući održane nominacije gde su zadrugari glasali između Vladimira Todorovića i Zerine Hećo, a više glasova tada je imao Vladimir. Osim ukućana i milionski auditorijum je imao pravo glasa, a najmanju podršku dobio je Pavle Jovanović. 

Direktnom nominacijom zbog nedoličnog ponašanja kažnjena je Zerina Hećo koja se zajedno sa njima borila večeras za opstanak u Zadruzi.

Nominovani zadrugari su odigrali igru, a pravila je objasnio voditelj Ognjen Amidžić. U igri je bilo potrebo da ukućani slože što veću kulu od limenki na tanjirima koji su bili u lavoru punom vode. Zerina Hećo nije želela da učestvuje u igri, već je samo složila limenke jednu do druge. Pobedu u igri odneo je Pavle Jovanović i njemu su duplirani glasovi. 

Najmanji procenat glasova publike, nakon igre, imala je Zerina Hećo zbog čega se odmah pozdravila sa ukućanima i napustila rijaliti program "Zadruga 2". 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija