• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

07.03.2019

09:49

(VIDEO) STANIJA SAZNALA ŠTA JE BANE RADIO U KREVETU DOK JE ONA SPAVALA! Čolak hteo da propadne od blama!

Rijaliti

(VIDEO) STANIJA SAZNALA ŠTA JE BANE RADIO U KREVETU DOK JE ONA SPAVALA! Čolak hteo da propadne od blama!

Podeli vest

Kao i svake srede uveče i ove noći zadrugari su odgovarali na najintrigantnija i najšokantnija pitanja koja im je postavljala verna publika

Sledeće pitanje koje je stiglo na adresu Bele kuće, a koje je zadrugarima preneo voditelj Milan Milošević, bilo je za Staniju Dobrojević.

- Da li znaš šta ti komšija radi u krevetu dok si okrenuta na drugu stranu i spavaš - bilo je pitanje upućeno Staniji.

Ona je rekla da ne može da zna šta se dešava iza njenih leđa dok spava, pa je njen "prvi komšija" Bane Čolak objasnio ovu spornu situaciju.

- Rekla je Rada da se meni, ne znam kako da se izrazim... Da kad sam se okrenuo da mi je ispao. Ja nisam lud da to radim ovde, nisam ništa tako bolesno uradio ovde - branio se Bane.

- Ja kad bih videla tako neki klip ja bih stvarno spavala u štali. Ne verujem u to, ali kad bi stvarno videla je bih spavala na plafonu - navela je Dobrojevićeva, dok je Čolaka pojeo blam.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija