• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

26.04.2019

13:47

LUNA OPET PRED NERVNIM SLOMOM? Marko je ostavio pred milionima u programu UŽIVO!

Rijaliti

LUNA OPET PRED NERVNIM SLOMOM? Marko je ostavio pred milionima u programu UŽIVO!

Podeli vest

Luna Đogani nije mogla sebi da dođe nakon što ju je dečko, di džej Marko Miljković ostavio za stolom kada je ustao i rekao da više ne može da trpi njeno pominjanje Slobe Radanovića

- Ja uopšte nisam plakala za Slobom, ja sam plakala zbog svega što se desilo ovde, ja sam prvu put posle 3 meseca uporedila te dve veze i rekla sam da kakav god da je ispao taj Sloba, i najveći ološ da me nikada u životu nije pravio ljubmornom, nikada mi nije davao sumnju,da je taj čovek do poslednjeg dana mene ovde branio kao kraljicu, nije mogao niko da mi pisne, a kamo li neki Brendon. Sve mogu da mu zamerim, da je bio najveći ološ, da me prevario, odbacio kao kera, ali to ne mogu da mu oduzme, i to je nešto što se razlikuje. Marku sam rekla da ga volim, to ne može preko noći da nestane. Osećam se poniženo da moj dečko pored mene gleda druge - pričala je Luna Đogani kroz suze.

Foto: TV Pink printscreen

Marko je nervozno slušao reči o Slobi, a onda ustao i javno ostavio blogerku.

- Ova Zadrugovizija je iskristalisala neke stvari, pokazala da ona jednostavno ne može da raskrsti sa sobom i sa prošlošću i sa tim čovekom još uvek i meni je to jasno kao dan. Ja više taj teret na vratu da nosim. Sa svim i svačim pokušavam da ona prošlost prebrodi i nasavi dalje, ali ona da li ne želi i šta, ja ne zna. Iz njenog izlaganja moglo je to da da se vidi. Ja ništa nisam radio namerno, nikad je nisam pravio ljubomornom. Najbolje je da raskinemo ovog trenutka. I više nema nazad - bio je nedvosmislen di džej.

- Evo, devojke navalite. Čovek sa 35 godina koji ne može da se skrasi u vezi. Meni je govorio da je previše dobar za mene, a evo sada ovako preko stola, znala sam - rekla je Luna.

- Raskinuli smo, ne komentarišem više nista - rekao je Marko voditelju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MS

pre 4 godine

Ona ima žešći problem sama sa sobom, ima visoko mišljenje i sindrom da je poznata kako kaže od rođenja. Šta joj vredi što je poznata po pogrešnim stvarima iz rijalitija, kaže da ne zna kako ona ne može naći ljubav u rijalitiju i kako se uvek zaljubi u pogrešnu osobu. ja bih rekao da je poprilično intelektualno ograničena, razmažena, neobrazovana i lenja. Ljubav se ne traži u rijalitijima nego u realnom životu , u njenim godinama na fakultetu, poslu u izlascima a ne ovde gde je provela zadnje vreme ili ja ne razumem stvari, mogućeje da sam zaostao u nekom svom vremenu.

Drina

pre 4 godine

Lunjara je blogerka bez bloga. Modistkinja bez mode. Krojačica bez kroja. Šivačica bez šivenja. Pevačica sa zatvorenim ustima. Igračica bez gaća. Slavna bez slave. Devojka bez morala. Švalerka bez švalera. Centrirana bez nišana. Pogođena u centar u mraku.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija