• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.05.2019

19:19

(VIDEO) FILIP OBJAVIO INTIMNI SNIMAK SA ANOM! Biljana Dragojević sve videla, pa ovom porukom šokirala!

Rijaliti

(VIDEO) FILIP OBJAVIO INTIMNI SNIMAK SA ANOM! Biljana Dragojević sve videla, pa ovom porukom šokirala!

Podeli vest

Ana Korać je tokom jučerašnjeg sastanka u "Zadrugi 2", za svog bivšeg partnera Filipa Mijatova, govorila je kako ju je progonio i da je često bežala od njega

Međutim, Filip je snimcima i fotografijama sa Koraćevom dokazao da ona nije govorila istinu, kao i da su bili veoma bliski, toliko da joj je čak slao ogromne svote novca, a ona je uživala u svemu što joj je on pružao.

Mijatov je sada na svom profilu na Instagramu objavio video-snimak na kojem se vidi da su Ana i on poprilično bliski, a u jednom trenutku on ju je i poljubio u grudi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ana_korac

A post shared by London cleaning system (@filip_mijatov) on May 13, 2019 at 1:39pm PDT

Ono što je sve iznenadilo jeste komentar Biljane Dragojević ispod snimka gde je ona napisala da je ona napisala sledeće:

- Dobro, i šta sad? A da li će biti snajka, pitanje je - napisala je Biljana Dragojević u komentaru ispod snimka.

(VIDEO) TI SI MALA KU*VETINA KOJA OBLEĆE OKO ZAUZETIH MUŠKARACA! Stanija oplela žestoko po Nori, a onda otkrila kome je sve Makedonka slala poruke!

Foto: pink.rs

 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lenny

pre 4 godine

I sta sad ...Nista Biljo dalje operacije moras ti i tvoj sin da placate kao Aleksandra sto je Davidu placala botox...seljancica iz Veternika kao sin sve za pare i popularnost

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija