• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

21.06.2019

10:31

SUZANA PEROVIĆ KONAČNO PROGOVORILA O MIKIJU ĐURIČIĆU! Evo koju je ODLUKU DONELA!

Rijaliti

SUZANA PEROVIĆ KONAČNO PROGOVORILA O MIKIJU ĐURIČIĆU! Evo koju je ODLUKU DONELA!

Podeli vest

Suzana Perović koja je sa Mikijem Đuričićem stupila u ljubavnu vezu tokom učešća u rijalitiju "Zadruga 2", a na koju je Đuričić nasrnuo, konačno je rešila da progovori o nemilom događaju koji je poremetio njen boravak u rijalitiju

Suzana Perović je konačno smogla snage da se obrati svojo porodicii, ali, ona još uvek ne zna za sramne izjave Mikija Đuričića koje je upravo za nju govorio, tako da verujem da kada njih bude čula, tek onda će se dobro zamisliti.

- Čekala sam ceo dan. Prvo hoću da se obratim svojoj porodici i da im kažem da se mnogo bolje osećam i da sam svakim danom sve jača i jača. Kada budem izašla napolje, sve ćemo ovo izgurati. Desetak dana je prošlo od toga što se dogodilo Nadeždi i meni. Mnogo sam razmišljala i došla do zaključka da to nije tako kako je prikazano - ispričala je Suzana.

- Ja sam poslala lošu sliku. U nekim trenucima je izgledalo kao da hoću da ga branim. Ja nemam čega da se plašim. To što se meni prvi put desilo, izazvalo mi je veliki šok. Na pitanje koje mi je Marko postavio kod Sanje Marinković u emisiji, da li još uvek volim Mikija, ja sam rekla: "Da, još uvek", zato što bih slagala da može da se obriše emocija za deset dana. Želim da kažem da žene koje su doživele ovakvu stvar ili goru i ostajale uz svoje partnere, da te žene treba da skupe snagu i urade ono što ću i ja - rekla je zadrugarka.

Foto: Printscreen You Tube

Suzana je onda konačno otkrila šta je Mikija pogodilo.

- Smatram da određene posledice i odgovornost osoba mora da snosi. Žene ne smeju da imaju strah... Ja sam mu milion puta prećutala da ne bude haos. Meni se ovih dana vratila slika. Svaki put kada bi krenule da ga hvataju njegove bube, ja sam spuštala loptu. On je izašao odavde agresivan, on je meni rekao da ja nisam bila razlog. Ja sam svako njegovo agresivno ponašanje pravdala rečima da je to umor od prve "Zadruge". To je laž! To sam sada shvatila. Ja jesam patila, bila sam tužna, nedostajao mi je... Njega je strašno pogodilo kada sam mu jednom rekla da je psihopata - govorila je Suzana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija