• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

22.08.2019

23:30

RIJALITI ZVEZDA ČEKALA PUNOLETSTVO DA IZGUBI NEVINOST! KIJA: Prvi seks sam imala sa 18!

Rijaliti

RIJALITI ZVEZDA ČEKALA PUNOLETSTVO DA IZGUBI NEVINOST! KIJA: Prvi seks sam imala sa 18!

Podeli vest

Kockareva kaže da nije želela da vodi ljubav dok nije sazrela i fizički i psihički. Nedavno sam srela prvog dečka, rekao mi je da sam se pokazala katastrofalno

Kija Kockar kaže da se prvi put poljubila sa 16 godina, a da je dve godine kasnije izgubila nevinost! Pobednica "Zadruge" otkrila je u noći između utorka i srede svoje najintimnije tajne pratiocima na Instagramu, ali se ujutru pokajala pošto je sve to obrisala! Kija je, međutim, kasno to učinila pošto smo sve uspeli da zabeležimo.

Bez žurbe
Za prvi seks ne treba žuriti, a prvi poljubac je lep kad god se dogodi

Kija Kockar

 

Bilo je super

Rijaliti zvezda je te noći dobila najviše molbi obožavalaca da podeli pikanterije iz svoje spavaće sobe, što je ona i učinila.
- Prvi seks sam imala kada sam napunila 18 godina. Svim devojkama savetujem da spavaju sa muškarcima tek kad budu fizički, psihički i emocionalno zrele. Ne treba nigde da žure. S druge strane, poljubac je lep kad god da se dogodi - poverila se fanovima.
Kija je otkrila da je nedavno srela prvog dečka i da joj je on tek tada priznao da je ne pamti kao dobru ljubavnicu!
- Prvi put sam se poljubila sa jednim Markom kad sam imala 16. Sretali smo se i kasnije u životu. Posle 14 godina mi je rekao da sam bila katastrofa. Nema veze, meni je bilo super - rekla je Kockareva.

Snimala se
 


Kao mlađa sam se snimala u seksu. Tad je bila loša rezolucija, pa me danas niko ne bi prepoznao kad bi taj snimak procurio
Kija Kockar

Eksperimentiše


Ona se sa godinama opustila, pa je imala seks i na javnom mestu.
- To se desilo na koncertu Fifti Senta u Hali Pionir u Beogradu. Bila sam ludo zaljubljena i na početku veze sa dugogodišnjim dečkom. Sakrili smo se negde iza bine, bilo je baš uzbudljivo. Imala sam 20 godina i volela sam da eksperimentišem. Sad me mrzi da se cimam, to bih radila samo u krevetu - objasnila je Kockareva i dodala da se čak i snimala tokom seksa:
- To sam radila kao mlađa. Bilo mi je zanimljivo da probam, da vidim kako izgleda. Tad je, hvala Bogu, bila loša rezolucija, niko me ne bi prepoznao. Danas bi mi već bila frka da se snimam jer bi moglo da mi se desi da izgubim telefon. U tom slučaju bih se samo molila da sam dobro ispala!

Trebalo je da se zovem Stojanka

 

Fanove je zanimalo i koje ime su Kijini roditelji planirali da joj daju kad se rodila.
- Stojanka, po babi sa tatine strane! A da sam muško, Milorad, po tatinom ocu. Nikad ne bih menjala svoje ime, a ni prezime - rekla je Kockareva.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija