• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

31.08.2019

20:49

ŠTO SE VIŠE PUTA NABIJALA NA NJEGA?! Bane brutalno odgovorio na Nadeždine prozivke da mu je mali...

Rijaliti

ŠTO SE VIŠE PUTA NABIJALA NA NJEGA?! Bane brutalno odgovorio na Nadeždine prozivke da mu je mali...

Podeli vest

Nadežda Biljić i Bane Čolak vode pravi medijski rat ovih dana. Bivši ljubavnici ne prestaju da prozivaju jedno drugo. Nakon što je Biljićeva ocenila Baneta kao najgoreg od svih ljubavnika iz "Zadruge", gde je rekla da seks "kao da nije imala", Čolak joj je brutalno uzvratio

Bivši učesnik "Zadruge 2" je rekao da je to zbog toga što je ona kao "rupa bez dna" i da više i ne može da oseća jer je intimne odnose upražnjavala mnogo puta.

Biljićeva se oglasila sinoć za portal Pink.rs i uzvratila Banetu na prozivke: "Ima mali k*rac, ne zna da j*be i glup je ko k*rac", a tom prilikom rekla i da ga niko ne poznaje u Užicu. Bane se danas oglasio i osuo paljbu po pevačici.

- Što se nje tiče, malo je nezahvalno da je komentarišem, znamo u kakvom je stanju. Možda je malo ružno što padam na njene provokacije. To koliko mene ljudi u Užicu zna, bolje da me niko ne zna, nego da me znaju po onome po čemu nju znaju u Valjevu. Svi znamo ko je Nadežda Biljić, bila je u "Zadruzi 1", bila je u "Zadruzi 2", nemam šta puno da komentarišem. Drago mi je što kaže da je mali, ne znam što se više puta nabijala na njega i tražila i molila da idem u tuš kabinu i imam odnose sa njom, a ja to nisam želeo. Ona je sve rekla što se tiče njenog morala i seksualnosti - rekao je Čolak. 

On se nije tu zaustavio, već je udario i na njenu karijeru.

- Sve najbolje i nadam se da će možda do 2039. da ubode neki hit posle 30 godina na estradi - rekao je Bane.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija