• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

14.09.2019

17:46

NADEŽDA OTKRILA  ZAŠTO JE SVAKI PARTNER BIO NASILAN PREMA NJOJ! Progovorila o onome što kod muškaraca IZAZIVA NASILJE!

Rijaliti

NADEŽDA OTKRILA ZAŠTO JE SVAKI PARTNER BIO NASILAN PREMA NJOJ! Progovorila o onome što kod muškaraca IZAZIVA NASILJE!

Podeli vest

Nadežda Biljić gosotvala je u jednoj emisiji a tom prilikom otkrila zbog čega je u više navrata bila žrtva nasilnika, odnosno bivših partnera

- Ja sam prvenstveno prijatelj u partnerskim odnosima, ja njima zapravo jesam, a to što oni meni nisu, to je njihov problem. E sad, tu dolazimo do one muške nesigurnosti. Muškarci generalno kod mene kada me upoznaju oni misle da sam ja neosvojiv tron i svi me se boje. E onda kada ih ja pustim blizu sebe - započela ja Nadežda. 

- Kako si bre neosvojiv tron u onim rijalitijima ti si bre imala najveći broj muškaraca? A puštala si ih onoliko - upitala je radoznalo ali i malo začuđeno voditeljka. 

Foto: Printscreen TV Pink

- Ali vidi, kada ja sebi dam šansu da ih pustim blizu sebe. A šta da radim, kad volim. Dešava se to da steknu pogrešno mišljenje o meni, pa da ako sam tolerantna da sam glupa pa da mogu da rade sa mnom šta hoće. Između ostalog i da fizički nasrnu na mene. To ne govori o njima, to ustvari govori o meni, da sam ja ustvari imala pogrešnu percepciju sebe, i samim tim takvu energiju davala drugoj strani. Ja bih se sklonila da sam ja to videla na vreme - zaključila je pevačica. 

(FOTO) ZBOG BEBE MU SVE OPRAŠTA?! Nadežda ushićena zbog trudnoće, ovo rekla o ocu deteta Tomi...

 

- Ja sam se sada sklonila, meni ne pada na pamet da se ja vraćam onome ko je mene udario. Ko te udari jedanput, udariće te ponovo - bila je sigurna Biljićeva u emisiji "Magazin In". 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija