• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

16.09.2019

16:21

(VIDEO) MILJANA ZASKOČILA NIKOLU OROZOVIĆA! Mazila ga je, a onda se desilo i ovo!

Rijaliti

(VIDEO) MILJANA ZASKOČILA NIKOLU OROZOVIĆA! Mazila ga je, a onda se desilo i ovo!

Podeli vest

Miljana Kulić uživa da provodi vreme u društvu Nikole Orozovića. Njih dvoje su se zbližili na prvoj žurki, a od tada Kulićeva ne prestaje da mu udeljuje komplimente. Tokom današnjeg poslepodneva Miljana je sela pored Nikole i sve vreme ga grlila

-Ti si divan momak. Ti si izuzetno kvalitetan mladić, visoko obrazovan - hvalila je Miljana Orozovića. 

Kada je Saška Karan videla koliko su njih dvoje zaista bliski, ona je predložila Miljani da ga poljubi, što je ona uradila sa zadovoljstvom. Miljana je poljubila Orozovića u obraz, a potom i u nos, dok se on sve vreme smeškao.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija