• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

15.12.2017

11:52

EVERTON JE ZASLUŽIO DVA ISKLJUČENJA! Filip Stojković ima zamerku na suđenje Milorada Mažića

Crvena zvezda

EVERTON JE ZASLUŽIO DVA ISKLJUČENJA! Filip Stojković ima zamerku na suđenje Milorada Mažića

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković zamerio je sudiji Miloradu Mažiću što na večitom derbiju nije isključio Evertona Luiza iz Partizana, iako je to, kako kaže, morao da učini u dva navrata

Stojković je naveo odmah posle utakmice da ga je Everton u jednoj akciji - gađao kopačkom.

- Bili smo u duelu, akcija se nastavila i samo sam video da je pored mene proletela kopačka. Okrenuo sam se prema njemu i pitao ga čemu to, a on je samo nešto mumlao i mahao rukama. Savić je podigao kopačku da mu je vrati, ali je on i to odbio. A, onda je sled događaja bio kao na filmu: Savke sa kopačkom u ruci pravi penal - ispričao je Stojković za Novosti.

On je naveo da je Everton morao u još jednoj situaciji da dobije isključenje.

- Imao je karton zbog nekoliko grubih startova, a onda je pred Mažićem udario Pešića na centru. I ništa. Bilo gde bi dobio crveni karton i za to i za gađanje protivničkog igrača kopačkom - zaključio je Filip Stojković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 6 godina

EVERTONU PREVIŠE SUDIJE DOPUŠTAJU. JAKO JE BEZOBRAZAN.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija