• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

15.04.2018

00:30

ZVEZDA NIJE MOGLA DA OSVOJI OVU TITULU! Alimpijević: Saberite bacanja i sve će vam biti jasno!

Crvena zvezda

ZVEZDA NIJE MOGLA DA OSVOJI OVU TITULU! Alimpijević: Saberite bacanja i sve će vam biti jasno!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević ocenio je da njegova ekipa nije mogla da osvoji titulu u ABA ligi ove sezone

Košarkaši Budućnosti osvojili su titulu u ABA ligi, pošto su u Podgorici pobedili Crvenu zvezdu sa 77:73 u četvrtoj utakmici finalne serije plej-ofa. 

- Čestitam Budućnosti na pobedi i na osvojenoj tituli. Nema tu nešto previše šta pametno da se kaže posle ovakvih utakmica i ovakvih situacija. Neka ostane na čestitkama, a ja ću više pričati sutra ili prekosutra, kad za to bude vreme -  rekao je Alimpijević na konferenciji za novinare.

- Primarni cilj je bio da Zvezda osvoji ABA ligu, mi to nismo uradili, svakako da želim da popričam sa klubom i o svojim stvarima i o svemu što klub očekuje dalje - dodao je trener Zvezde. 

On je poručio i da smatra da Zvezdi nije dozvoljeno da osvoji titulu.

Moj lični utisak, a uvek krećem od sebe, jeste da je moja odgovornost, ali moj drugi utisak posle toga je da Crvena zvezda nije mogla da osvoji ovu titulu. To je moj utisak - zaključio je on.

Na pitanje da li je Zvezda odigrala najbolju utakmicu u seriji, Alimpijević je odgovorio odrično.

- Nismo mi mogli da odigramo najbolje ni u jednoj utakmici. Mi smo titulu izgubili na prvoj utakmici u Beogradu. Naravno da će reći ljudi da je Budućnost dobila Zvezdu ove sezone pet puta, ali vidite, Tejlor Ročesti je šutnuo za celu finalnu seriju pet bacanja. Da budem precizniji - sedam, jer je dva šutnuo umesto Džejmsa Feldina. Saberite slobodna bacanja Budućnosti iz prve i druge utakmice ovde u Podgorici i slobodna bacanja Zvezde. Saberite - zaključio je Alimpijević.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivan

pre 6 godina

Dokle bi vi hteli privilegije Igokea pa Cibona sad bi od Budućnost pa dokle vise igrate najgrublji košarku na tuču od Lazića provokatora pa na dalje izgubili ste od boljeg ne bi bili prvi da nisu vaše sudije namestila Cedevita Budućnost sudjenje sad vam neko kriv stranci su vam katastrofa najgori.

Nobl

pre 6 godina

PORED TEBE I TAKVOG VODJENJA UTAKMICE NIJE SI NI MOGLO BOLJE. TI I LESOR POD HITNO IZ C.Z.

Zoran Užice

pre 6 godina

Na dve utakmice 50 bacanja. Prosle godine Zvezda je na jednoj utakmici izvela 49 slobodnih bacanja. Treba li dalji komentar, o cemu Vi pricate?

Jupiter

pre 6 godina

Tim nisi mogao da sastavis tokom cele sezone. Individualnim kvalitetom igraci su mogli sami da igraju, bez trenera. Gledajuci Radonjica, njegove takminge za tajm-aut i rotaciju igraca - ti si radio sve potpuno suprotno. Kao kokoska bez glave. Dzikic te je oducio od kosarke. Covic ima previse kredita da bi mu se zameralo, ali ti bi makar mogao toliko dostojanstva i savesti da imas da odes iz kluba. Stoji to da smo pokradeni, ali igrom i atmosferom u ekipi nismo ni zasluzili. Nismo igrali protiv CSKA nego e*ene Buducnosti!

moma

pre 6 godina

Dušane,Zvezda igra ragbi i kada se pošteno sudi logično je da imate više faulova.Ovakav odnos je imao Partizan protiv Zvezde ,tada su govorili da je to normalno jer Partizan igra agresivno,na ivici faula.Zvezda od Kupa ne postoji i ovo su borbenošću hteli da uzmu,ali i borbenost ima granice,kada se pređu svira se faul.Lazić napravi faul za zatvor i onda se unosi sudijama u lice da pokaže kako je nevin.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija