• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

09.11.2018

17:07

ZVEZDA U LJUBLJANI: Energijom i koncentracijom do pobede!

Crvena zvezda

ZVEZDA U LJUBLJANI: Energijom i koncentracijom do pobede!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da njegova ekipa protiv Olimpije (subota, 17.00) mora da ide na pobedu, a da do toga može da dođe samo s mnogo energije i koncentracije


Sledi nam meč sa vrlo talentovanom ekipom, koja svoje utakmice igra sa puno energije. Već smo se sastali sa njima u prvoj zvaničnoj utakmici nove sezone u Laktašima, i videli smo na terenu da imaju kvalitet, energiju. Špan, Mesiček, Lazić, Badžim, dobri stranci poput Džonsa, tu je iskusni centar Mirza Begić. Crvena zvezda mora da odigra sa puno energije, koncentracije, čvrsto, ako želimo bodove u ovoj utakmici - rekao je trener crveno-belih.

Košarkaši Zvezde su već doputovali u Ljubljanu, gde ih u subotu od 17.00 očekuje meč sedmog kola ABA lige protiv Olimpije.

- Važna utakmica za nas, jer je ABA liga prioritet i to smo više puta naglašavali, kao i da nas očekuje dosta rada kako bismo dostigli svoj maksimum kada je najvažnije. Na tom putu, ovakve utakmice predstavljaju izazov, jer je Olimpija dobar tim, sa puno talenta, energije i mladih igrača, ali i nekoliko vrlo iskusnih koje predvode Begić i Bubnić. Igrali smo već sa njima ove sezone, i očekujemo kvalitetnog protivnika i čvrrstu utakmicu - rekao je bek Zvezde Ognjen Dobrić.


Odmah po završetku meča crveno-beli se autobusom vraćaju za Beograd i počinje pripreme za utakmicu 7. kola Evrokupa protiv Monaka, koja se igra u sredu od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija