• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

22.04.2019

23:12

(VIDEO) IZDRŽALI SMO ZATVORSKI REŽIM U PODGORICI! Čović ponosan na igrače: Znamo da se borimo sa vidljivim i nevidljivim neprijateljima!

Crvena zvezda

(VIDEO) IZDRŽALI SMO ZATVORSKI REŽIM U PODGORICI! Čović ponosan na igrače: Znamo da se borimo sa vidljivim i nevidljivim neprijateljima!

Podeli vest

Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde, posle osvajanja ABA lige poručio je da crveno-beli znaju da se bore sa vidljivim i nevidljivim neprijateljima i izvinio se javnosti zbog incidenata na početku utakmice protiv Budućnosti (97:54)


- Ostvarili smo cilj koji smo zacrtali a to je da osvojimo ABA i da se vratimo u Evroligu gde nam je mesto i prošle godine bilo, ali nema veze. Sjajno smo odradili polufinalnu i finalnu seriju što su i rezultati pokazali, odnosno razlike - kazao je Čović posle utakmice.0

Prvi čovek Zvezde kaže da je očekivao da crveno-beli pregaze Budućnost uz petoj utakmici.

- Očekivao sam. Rekao sam ako sve svedemo na teren i sport i imamo potpunu regularnost nemamo šta da brinemo. Ako se to dogodi onda su razlike 19, 20, 38, 43... Zvezda je dominantna, mnogi nisu verovali u ovaj tim i trenera. Ali znamo da radimo ovaj posao i da se borimo sa vidljivim i nevidljivim neprijateljima. Treba biti uporan i verovati u plan. To već radimo godinama i imamo rezultate. 

Foto: Starsportphoto

 

JOŠ JEDNA SRAMOTA BUDUĆNOSTI! Repeša nije došao na konferenciju za medije!

TOMIĆ U DELIRIJUMU POSLE OSVOJENE TITULE: Kao da smo imali 10 igrača na terenu!

Prošla godina i iskustvo iz finala sigurno je pomoglo crveno-belima ove sezone.

- Neću da se vraćam ali nas je od ovog rezultata delila jedna nesrećna lopta. Svake godine i dana ste iskusniji ako niste sujetni i bahati što je dobro za mozak.

Foto: Starsportphoto

 

Osvrnuo se i na početak meča koji je kasnio 60 minuta jer Budućnost zbog navijača pored klupe nije želela da igra.

- Zbog toga sam jako brinuo. Na prljave akcije iz Podgorice morala je da usledi reakcija. Nemam nameru da večeras pričam o tome. Bila je fantastična atmosfera znam šta je bilo pripremano kao provokacija. Žao mi je i izvinjavam se javnosti zbog onoga što se dogodilo na startu. Ali to je sada nebitno. Bitno je da smo došli do cilja i izdržali zatvorski režim od utorka do subote kada smo se vratili iz Podgorice. Čestitam i stručnom štabu i igračima, istrajali smo. Izdigli smo se iznad toga kako priliči Beogradu i Srbiji.

Jasnim Repeša trener Budućnosti je posle dve utakmice u Beogradu dolio ulje na vatru izjavama.

- Smešno mi je da pričam o trenerima, ali nikada nije dobro kada treneri izgube sa velikom razlikom a alibi traže u nekakvim pričama. Mislim da se tada zakuvala čorba a onda je usledilo interesantno saopštenje. Zvezda se na prvoj ni drugoj, a ni ovoj utakmici nije bavila organizacijom vređanja porodica, pravljenja incidenata. Videli smo kako drugu funkcionišu. Danas smo se bavili organizacijom da sprečimo reakciju - poručio je Čović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sasaapg

pre 4 godine

Očekivao sam. Rekao sam ako sve svedemo na teren i sport i imamo potpunu regularnost nemamo šta da brinemo. Sprda se covke sa svim zivim

skorpion47

pre 4 godine

Svaka čast Zvezdinim košarkašima i treneru, ali Čović je ljudsko dno. Neverovatno je šta sve kaže i nikom ništa?! Drugo, ni u Beogradu ni u Podgorici nisu bili regularni uslovi za igru, a počelo je od Beograda.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija