• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2019

23:15

MOJI IGRAČI SU NAJBOLJI! Tomić o velikom srcu i borbenosti Zvezde!

Crvena zvezda

MOJI IGRAČI SU NAJBOLJI! Tomić o velikom srcu i borbenosti Zvezde!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale Superlige Srbije pobedom nad Mega Bemaksom i tako došli nadomak petog vezanog trofeja u domaćem prvenstvu

Trener crveno-belih Milan Tomić bio je zadovoljan prikazanom igrom svojih pulena pa ih je ozbiljno nahvalio.

"DELIJE" ČEKA EKSPLOZIJA RADOSTI! Zvezda vraća Amerikanca na Mali Kalemegdan!

- Ja posle ovog polufinala mogu samo da čestitam mojim igračima i da kažem da su ne samo kao igrači dobri, nego da imaju mnogo veliko srce, svi do jednog. Sad ću da vam objasnim zašto. Od prve utakmice ja sam govorio da treba da budemo ozbiljni, pristup utakmici 100 odsto bez obzira s kim igramo, bla, bla, bla…to sam ja pričao sa njima. Znate koliko je teško igrati ovu ligu kada se ostale ekipe odmaraju mesec dana i naprave ciklus, teretanica, šut, pa se podigne napad i odbrana...a mi se šibamo za ABA ligu? I onda krećeš, svi dolaze spremni, a mi nastavljamo dalje, putujemo. Zato ne kažem ništa loše - rekao je Tomić.


On je tako odgovorio na dilemu koju su svi košarkaški radnici imali - da je ipak bolje imati pauzu, umesto ostati u takmičarskom ritmu.

BOBI ZNA GDE BI IGRAO NAREDNE SEZONE! Marjanović o NBA, Svetskom prvenstvu, Filadelfiji...

- Ispostavlja se tako. Evo, Bane se povredio, Ristić je povređen, da ne govorimo o drugim povredama, malim… Nemoguće! Mi se takmičimo u jednoj ligi, jedne ekipe imaju po mesec dana slobodno, a neke po dva dana. Šta je rešenje? Ne mogu ja da vam kažem šta je tu rešenje, jer ja sam se sad vratio u Beograd posle 25 godina. Ne znam šta je rešenje, samo govorim da je to malo veći problem. Igrači stvarno imaju veliko srce, stvarno su najbolji. To bih rekao i da smo izgubili - rekao je Tomić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija