• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2019

19:47

MILOJE ČUVA KAPITENA! Trener Zvezde našao novi posao Milijašu!

Crvena zvezda

MILOJE ČUVA KAPITENA! Trener Zvezde našao novi posao Milijašu!

Podeli vest

Doskorašnji kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš biće deo stručnog štaba Vladana Milojevića od naredne sezone, prenose beogradski mediji

Milijaš je krajem prošlog meseca završio karijeru i odmah najavio da će se otisnuti u trenerske vode, samo je bila nepoznanica odakle će početi, ali je i to ubrzo otklonjeno.

Bivši reprezentativac Srbije će tako ostati uz ekipu koja je već dve godine za redom suvereni prvak Srbije, samo što više neće biti na terenu, već će kao novi član Milojevićevog stručnog štaba pokušati da što više ispreče zanat pre nego što se otisne u samostalnu karijeru.

Zvezdini fudbaleru su trenutno na Zlatiboru gde se pripremaju za novu sezonu i start kvalifikacija za Ligu šampiona, a narednih dana će im se i Milijaš priključiti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija