• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2019

10:15

STIŽU MILIONI NA "MARAKANU"! Tomane tera Boaćija iz Zvezde!

Crvena zvezda

STIŽU MILIONI NA "MARAKANU"! Tomane tera Boaćija iz Zvezde!

Podeli vest

Centarfor Tondele Tomane nadomak je Crvene zvezde, dok je na izlaznim vratima Ričmond Boaći

Transfer Tomanea trebalo da se završi početkom naredne sedmice, a portugalski klub na ime obeštećenja inkasirati 800.000 evra. Ukoliko se posao privede kraju, kako saznaje Mocartsport Ričmond Boaći će napustiti redove srpskog šampiona.

ZVEZDA ZA TERZIĆA TRAŽILA 6.000.000, a dobila samo 1.500.000 evra!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je izričit u stavu da uprava ne dovodi novog centarfora, dok su pod profesionalnim ugovorom na Marakani Ričmond Boaći i Milan Pavkov. Dolazak Tomanea znači i da bi jedan od napadača mogao put inostranstva.

"MARAKANU" NAPUSTIO JOŠ JEDAN VELIKI TALENAT! "Biser" Zvezdine škole ide u Cvajtu!

Zvanične ponude na stolu nema, ali prema saznanjima pomenutog izvora, jedan veliki evropski klub mogao bi za Ričmonda Boaćija da pošalje ponudu od 4.000.000 evra. Ako je verovati posrednicima, crveno-beli ne bi trebalo da brinu.

Iako Boćai nije imao sjajnu sezonu, imao je problem sa povredama, postigao je 13 golova u 18 mečeva, njegova tržišna vrednost je i dalje velika. On je sa srpskim šampionom 31. avgusta prošle godine potpisao dvogodišnji ugovor uz opciju produžetka na još jednu sezonu. Plaćen je Đangsuu 2,5 miliona evra. Prethodno je prodat za 5,5 miliona evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija