• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2019

23:55

(VIDEO) OPET DA IH JE*EŠ NEBOJŠA! "Delije" pevale predsedniku Zvezde, uvrede za Ostoju Mijailovića!

Crvena zvezda

(VIDEO) OPET DA IH JE*EŠ NEBOJŠA! "Delije" pevale predsedniku Zvezde, uvrede za Ostoju Mijailovića!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvede proslavili su 20. šampionsku titulu na Malom Kalemegdanu, a navijači crveno-belih nisu mogli bez "peckanja" rivala

Navijači Crvene zvezde pred obraćanje predsednika Nebojše Čovića nisu mogli, a da ne pomenu prvog čoveka Partizana Ostoju Mijailovića.

NAJLEPŠE MOGUĆE VESTI ZA "ZVEZDAŠE"! Junak Beron produžio ugovor sa crveno-belima!

Takođe, imali su želje da i naredne sezone crveno-beli ponovo iste rezultate i to upravo protiv večitog rivala. Pogledajte šta je zabeležila naša kamera na Malom Kalemegdanu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nenad

pre 4 godine

Kakvi bednici, mada kakav predsednik takvi i navijaci.

Mladen

pre 4 godine

Ovo je tebi naslov jel? Picko jedna novinarska jebem ti mater u usta!!! Smradu jedan da imas obraza ne bi ovakav naslov stavio nabinem na kurac i tebe i ove cigane sto kradu titule sa sudijama a posebno Covicu jebem onu Vesnu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija